Dagens foto 31 december 2010

1

31 december 2010

sista dagen på det året då jag föddes är här...oj, känns stort. Mamma tar det lugnt och tar en sak i taget, skönt att hon inte stressar hon blir så sur när hon stressar. Jag brukar göra mitt allra bästa för att dr ner på stressen genom att kräva gos, mat och närhet med jämna mellanrum:) Jag har i alla fall nyårsklänningen på nu och mamma har lyckats bada. Maten är redo och allt verkar vara under kontroll:) Mamma har nu konstaterat att om man minimerar stressen så mår man mycket bättre och saker och ting går på ett magiskt sätt snabbare så i god tid så står mamma jag och mina syskon med en massa mat på perrongen nyårsfina och glada på väg till pappa, Kevin och Julia.Sedan får jag äntligen återse min älskade pappa och storebror Kevin. Vi busar och gosar medan mamma fixar till nyårsmaten. Sedan travar vi iväg hela gänget till Tullbrokyrkan där vi firar nyår med en helt fantastisk massa god mat från en massa olika länder. Många länder är representerade i festens gäster: sverige, norge, ryssland, Kanada, vietnam, thailand, pakistan, kina. Kvällen är full av värme glädje och gemenskap, god mat, roliga lekar,(världens bästa stora starka pappa vann förresten hockeyturneringen och yvalinn vann memorytävlingen) andakt med ljuständning och musik och avslutas med ett fyrverkeri som jag tyckte var lite läskigt. En härlig start på det nya året. GOTT NYTT ÅR!!!!!

Dagens foto 30 december 2010


30 december 2010

Torsdag. Idag kommer syskonen. Jag blir så glad när de kommer. Vi går med Saga till Katerina de ska leka. Sedan går vi andra lite på stan.Jag börjar sakna pappa det var ett tag sedan jag träffade honom nu. Nu har mamma i alla fall lite tid att städa och sitta vid datorn när syskonen är här för då kan jag sitta lugnt och förnäjt och bara titta på dem. Här är några kort som Saga tagit av mig.

Dagens foto 29 december 2010


29 december 2010

Onsdag. Mamma och jag har en mysig dag för oss själva. Vi går och hälsar på tant Britt och tant Gunilla väldigt mysigt och trevligt. Sedan blir det klart att vi ska fira nyårsafton med bl a Anette och Ingemar i kyrkan och det blir väldigt roligt, Min storebror Kevin har ögoninfektion så jag får inte träffa honom ännu men på fredag ska vi busa i alla fall. Mamma blev så glad så glad när hon fick lite matpengar av Håstenskyrkan och vi firade med fiskgratäng jag och mamma det tyckte jag var mums.  Jag sov nästan hela natten men vaknade klockan fem. Mamma vet inte riktigt om detta var possitivt eller inte. Hon längtar efter en hel natts sömn säger hon.

Dagens bild 28 december 2010

åtta månader och jätteglad!

28 december 2010

Uppe med tuppen eller rättare sagt innan tuppen för att åka till Stockholm för att hämta Kevin och hans syster Julia. Det är kallt och mamma är tröttis. Första tåget går bra men när vi kommer fram till Göteborg så är loungen stängd och X2000 är inställt. Vi får åka gammalt hederligt mjölktåg istället, det tar en timme längre men det spelar inte så stor roll för när vi kommer fram till stockholm så är loungen stängd där också så vi kan inte fika och inte gå på toa. När vi sedan väntat i två timmar så kommer inte Kevin och Julia på uttalad tid. I sista sekunden, två minuter innan tåget går så kommer de springandes i alla fall. Vi kommer i tid till bytet i Göteborg men där är tåget 1 timme försenat. Till slut så hoppar jag och mamma av i varberg medan Julia och Kevin åker vidare till Falkenberg och pappa. Mamma och jag kommer äntligen hem till de söta kattungarna som nu har börjat tossa upp i sängen. Jag tycker att det är urkul med kattungarna men jag är lite väl hårdhänt med dem.

Dagens foto 27 december 2010


Vikt och längd 27 december 2010

åtta månader vikt: 7080 g längd 64 cm huvudomfång 44 cm Kan nu klappa händer, "pratar" mycket och dregglar ännu mer!

27 december 2010

Måndag. Idag går mamma och pappa med mig till BVC och väger mig. Nu hade jag äntligen gått upp lite och inte så lite heller, nästan ett halv kilo. 7080 g väger jag nu:) Sedan åker mamma och jag hem till Falkenberg en sväng för att mata kattungarna och hämta saker till Sofia. När vi kommer tillbaka så träffar vi Sofia och fikar det tyckte mamma var väldigt roligt, mamma saknar Sofia så väldigt mycket. Sedan går mamma och jag till vårt al-anon möte i kyrkan men det var bara vi som var där men mamma var inte ledsen för det hon fick en hel del gjort. Sedan kom pappa och hämtade oss. Det var väldigt kallt ute.

Dagens foto 26 december 2010


26 december 2010

Annandag jul och vi tar tåget till Falkenberg och hälsar på mormor och morfar tillsammans med kusinerna. God mat och trevligt sällskap. Lycke har med sig sin gåtbok och morbror Håkan gläds åt att kunna berätta om alla sina skämt eftersom Lycke inte hört dem förut. Sen åker Mamma hem till Varberg igen med mina syskon. När de kom till sin pappa fick de en rolig överraskning för deras farmor och farfar var där, Mamma och jag åker hem och matar kattungarna sedan åker vi tillbaka till pappa i Falkenberg och sover där.

Dagens bild 25 december 2010


Julklappar 2010

Stapeltorn, skallra, vippnalle, halskrage och pekbibel från mormor och morfar. Gosekanin från kusinerna, kläder från Ida och sångpåse från mamma och pappa

25 december 2010

Dagen börjar väldigt roligt med att kattungarna tar en väldig sats och klättrar, klänger och kraspar sig över avspärrningen och börjar äta kattmat också. Mamma tar detta tillfälle i akt och storstädar lägenheten och det blir så fint. Syskonen leker med sina nya leksaker och dagens fråga är vem som vill köra med Lyckes bilbana:) Sedan går pappa på möte och mamma jag och syskonen går och leker i snöhögarna på torget. Sedan hyr vi Alice i underlandet och har myskväll.

Dagens bild 24 december


24 december 2010!!!!!

Julafton är här! Min allra första julafton (utanför magen). Vi vaknar av att syskonen tar ner sista paketet i julkalendern och länsar sina julstrumpor som de satt upp på sängen. Sedan tog vi oss ut i smällkalla vintern och gick till kyrkan. Där sjöng Morbror Håkan, moster Eva och kusin Elinda så fint när vi kom. Lycke och Yva hjälpte pastor Gunhild att sätta ut figurerna i krubban. Sedan åkte vi hem en sväng och syskonen fick lite presenter från Kalle Anka, Bamse och hästen Mulle. Jag tyckte att papprena var roligastSedan tog vi bussen till kusinerna där väntade underbart god mat och jag åt kalvsylta, grönkål, vitkål, jansons frestelse och potatisgratäng. Sedan tittade vi på Kalle Anka och efter det började den långa väntan på jultomten, jag somnade innan han kom men syskonen var i extasMin mormor och morfar var också där och jag fick fin fina julklappar:)Efter det bjudits på tårta, godis, gröt och Amanda gissat rätt på gissningsjulklappen och vi sjungit julsånger så håller vi alla med Yva-Linn när hon säger: DET HÄR VAR DEN BÄSTA JULAFTON NÅGONSIN!!!

Dagens foto 23 december 2010


23 december 2010

Dagen innan julafton. Mamma slår in julklappar för glatta livet. Vi har fått flera säckar med begagnade men jättefina saker från en vän till mamma och mamma gråter nästan av tacksamhet och det blir många fina presenter till alla. Sedan kommer syskonen hem. Det är kallt kallt ute och vi går och handlar lite nonstop och mysmat för uppesittarkvällen. När vi kommer hem försöker pappa få igång TV:n men det går inte. Vi bakar pepparkakshus och sedan tittar vi lite på film, dricker glögg och äter papparkakor och annat mums. När syskonen har somnat så slår mamma och pappa in de sista julklapparna. Mysigt det här med dagen före julafton:)

Dagens foto 22 December 2010

1

22 december 2010

Två dagar kvar till julafton:) Snart kommer mormor och morfar och hämtar oss och vi ska åka hem till Varberg. Jag har varit ganska vaken i natt men det  är inte bara mitt fel att mamma inte sover på natten. Hur som helst på utvecklingsfronten har jag börjat ta mig från sittande till magställning och känner migredo att krypa. Nu är jag lite kinkig så mamma måste amma:) jag och mamma går på mammas möte och det tycker mamma är bra. Sedan handlar vi lite mat tills syskonen kommer i morgon. På kvällen åker vi till pappa men när vi ska gå av tåget så är dörrarna avstängda och vi kommer inte av och blir tvungna att åka till Halmstad. Två andra tjejer råkar ut för samma sak. Den enas kille kommer och hämtar oss och vi får åka lyxmercedes hem till falkenberg. Efter mycket om och men men med trevligt sällskap så kommer vi hem till pappa till slut.

Dagens foto 21 december 2010

1

21 december 2010

Morgon på Dalavägen. Världen är så jättefin och vacker! Vit gnistrande och kall. Jag önskar att jag kunde stoja i snön som de större barnen det ser så kul ut. Idag har mamma och pappa och jag oväntad sovmorgon. Det brukar alltid vara något som vi måste upp till men inte idag. Mysigt ostressigt och härligt. Pappa har tänt ett ljus och läser för mamma.
Det är kallt kallt jättemega kallt! Vi går upp till Röda korset och pappa fyndar ett par stövlar så han slipper gå och frysa i sina jympadojor. Sedan åker mamma och jag hem till falkenberg, pappa går på en avslutningscermoni med sin grupp. När mamma och jag kommer till Falkenberg så har den högre makten jobbat genom mammas kompis Maria som som en liten underbar ängel står där med en hel och fin barnvagn som vi får låna:) Nu slipper mamma köra omkring med mig på fälgarna. Styrkt av denna händelse så går mamma med mig på sitt möte och har det jättemysigt och fint. Jag sköter mig väldigt bra (som vanligt). Sedan tar vi tåget tillbaka till Falkenberg. Oturligt nog så hinner vi inte av tåget för dörrarna var trasiga, men mamma behåller sitt lugn och sedan får vi skjuts hem av den ena av de två tjejerna som inte heller kom av tåget, hennes pojkvän kom och hämtade oss. Och nu är vi äntligen hemma hos pappa! Mamma tycker att det är roligt hur den högre makten har humor:)

Dagens foto 20 december 2010

1

20 december 2010

Mu är det inte långt till den där julafton. Alla sover även jag mamma passar på att ha en lugn stund framför datorn innan veckan drar igång. Mamma orkar inte jaga iväg alla till skolan idag så vi tar det lite lugnt. Min mamma är väldigt busig på den fronten, vad ska skolverket tycka om detta!? Huga vad kallt det är. Vi är i Falkenberg men måste ta oss till Varberg för att lämna syskonen och sedan tillbaka igen. Blä, hade gärna stannat hemma idag men jag saknar kattungarna också. Ska bli skönt när vårt liv kan befinna sig i bara EN stad. Men det lär aldrig bli så...körkort för mamma kanske....? Nej antagligen inte det heller...
När vi kom hem till kattungarna hade de ätit upp all maten:( Men de var pigga och glada att se oss. Skönt att vara hemma. Mamma tycker att det är stressigt och jobbigt att vara ute bland folk hon har blivit folkskygg säger hon. Sedan på kvällen går vi till kyrkan och har en lugn och fin stund med tända ljus glögg och pepparkakor och Gud hade hört mammas bön och genom mormor skickat henne en hel låda underbara chokladkakor:) Tack Gud och tack mormor:)

Dagens foto19 december

1

19 december 2010

Idag vaknar jag, mamma och syskonen Melin hemma hos pappa i Falkenberg. Mamma har sovit ganska dåligt för jag har hållt på och väckt henne och den lätta sömnen hon haft mellan har orsakat massa konstiga drömmar dessutom har hon frusit och haft världens jobbigaste kudde. Pappa har också sovit dåligt eftersom mamma envisats med att prata med honom. Idag firar min pappa 90 dagar! Hurra för min duktiga pappa! Pappa tar ut sparken till Saga och Lycke men det visade sig vara svårare än det såg ut att ta sig fram med den. De sparkade i alla fall sig tappert hela vägen till kyrkan och mamma drog Yva i en pulka. Pappa var så stilig i röd slips som han köpt med julklappspengar från gammelmormor. Jo jag har en gammelmormor men jag har aldrig träffat henne eller ens sett henne på bild och jag tror att det är ömsesidigt, synd:( Men jag hade i alla fall en dopkofta på mig på min barnvälsignelse som hon gjort och Dagny heter hon. Jag har även en gammelfarmor (Britta) henne har jag inte heller träffat men mamma har faktiskt träffat henne. Det är hon som har två små söta stugor på Tjockö som mina syskon varit till på sommaren, det tyckte de var väldigt roligt och de längtar tillbaka dit:) Hur som helst vi var i kyrkan och sedan fikade vi med morfar där:) Mormor var hemma med tandvärk men efter kyrkan åkte vi till mormor och morfar och åt jättegod mat. Det är så mysigt att vara hemma hos mormor och morfar jag önskar bara att mormor inte behövde ha så ont:( Då tycker jag synd om mormor:( Sedan gick vi hem och jag badade med Lycke. Nu håller pappa på att tända en brasa och sedan ska vi dricka glögg!

Dagens foto 18 december 2010

1

18 december 2010

Lördag:) Lycke kommer till oss på morgonkvisten sedan går han och Saga till torget och köper sin första egna julklapp till mamma. Sedan tvingar de mamma att öppna den, mamma blir glad det var godis som hon var sugen på och en tändsticksask som hon behövde:) Sedan äter vi lite mat efter det så ringer tant Kristina och vi går och fikar med henne på Herberts. Sedan går vi hem till Anita och Katerina och går på lite loppis. Mamma fyndar en tekanna, en cykelhjälm, ett spel och ett par skridskor. Sedan tar vi tåget till min älskade pappa. Det är en härlig vinterdag och syskonen busar i snön, gör snöänglar och pulsar. Härligt! Pappa bjuder på Taccosoppa hemma hos sig. Mums! På kvällen får jag bada med Yva-Linn det är jättekul och jag plaskar som en tok:) Jag är väldigt rolig nu och med. Jag sitter och småpladdrar med mig själv och är alltid så glad när jag ser någon jag tycker om. Ljuden som kommer ur min mun påminner mycket om mamma, pappa, katt, saga, brumbrum, tack och jag älskar när man sjunger imsevimse spindel för mig. Tycker för övrigt mycket om att bli dansad med till musik.

dagens foto 17 december 2010

1

17 december 2010

Fredag. Idag är det pappas sista dag på Klara. Vi är väldigt stolta över honom och glada för honom. Det har gått över all förväntan och mamma säger att livet kan bara bli bättre och bättre nu. Vi är alla mycket glada och harmoniska. Tacksamma och ödmjuka inför vår högre makt. Det är väldigt väldigt kallt idag när vi går och hämtar syskonen i skolan. De har haft världens bästa utedag säger de. Sedan går Saga och Yva till biblioteket och Lycke fortsätter sitt straffarbete. Mamma är världens starkaste mamma och släpar världens största väska uppför alla tre trapporna och deklarerar sedan stolt att hon inte behöver någon man, men jag vet att när ingen ser på så saknar hon min pappa jättemycket och önskar att han var hos oss alltid.

Dagens foto 16 december 2010

1

16 december 2010

Idag är det snöstorm och slask på samma härligt hemska gång. Mamma och jag drar till Sollyckan med Jessika. DÄr träffar vi även Anita. Sedan kidnappar vi syskonen och mamma använder lite av julklappspengarna som hon fick av Anna-Lena för en mysig julmiddag med syskonen Melin. Sedan fortsätter Lyckes straffjobb. Mamma börjar tycka synd om honom men hans pappa är stenhård och det kanske är bra men liiiite synd om Lycke är det allt och vi andra som får se så lite av honom. Syskonens pappa kan vara lite hård och besynnerlig ibland, han kallar alltid mig skitunge när han ser mig men jag vet att han tycker att jag är jättesöt och försöker få mig att skratta. Hur som helst så handlar vi tjejer lite julklappar för resten av julklappspengarna till min pappa och till Lycke. Jag och mamma tänker också mycket på min andra brorsa Kevin idag som är uppe hos sin mamma. Vi längtar efter honom och önskar att han vore här med oss över julen. Nu är klockan tre och pappa kommer snart hem. Kattungarna börjar bli riktigt tossiga och tossar ut ur resväskan med jämna mellanrum. Speciellt den lilla svarta Jack är en riktig liten äventyrare.

Dagens foto 14 december 2010

1

Dagens foto 15 december 2010


15 december 2010

En historisk dag men det kommer vi till snart. Först och främst så vaknar mamma och jag ganska sent men snälla Jessika kommer och hämtar oss så vi hinner gå på avslutningen på vuxen-barngruppen. Jag får en fin krubba och det var precis vad mamma ville ha. Sedan gör jag två julkort ett till farmor och ett till farfar. Jag biter mest på det men de blir riktigt fina:) Sedan går vi hem och myser lite. Anna-Lena kommer med pappa och sedan har Anna-Lena bjudit med min mamma på bio (Harry Potter och dödsrelikerna) och pappa ska vara själv med mig i drygt två timmar för första gången!!!! Det går ganska bra. På slutet var jag trött och ledsen och när filmen var slut så stod pappa utanför med mig och jag har saknat mammas tuttar och tuttarna hade saknat mig och det blir ett kärt återseende. Mamma tycker att Anna-Lena är en av de godaste människor hon vet kanske rent av den snällaste ängeln som mamma har haft glädjen att träffa på den här jorden. Mamma är mycket glad över att ha Anna-Lena som sin vän. Nu ska vi sova:) God natt!

14 december 2010

Tisdag. Mamma och jag sov läääänge. Väldigt skönt:) Sedan gick mamma och jag till biblioteket och därefter till Laila och pratade. Sedan tog vi tåget till Varberg. Katterna hade saknat oss och kattungarna var så söta. Jag blir så glad när jag ser dem och mamma tycker att jag kan säga "katt". På kvällen går mamma och jag på al-anon. Jag börjar bli lite väl pratig för att ha med sig tycker mamma men de andra tycker att jag sköter mig bra. Pappa går på sitt möte i Falkenberg och sedan tar han tåget till oss. Mamma lagar kyckling och sedan är dagen slut. Pappa är lite ledsen för att Kevins mamma oroar sig så mycket, Vi önskar alla att hon ska sluta med det så att vi kan jobba för en fin och trygg framtid för oss alla.

Dagens foto 13 december 2010

1

13 december 2010

Idag är det Lucia. Jag åker med mamma och Kevin till Stockholm. Det är några mindre förseningar men annars går det mycket bra. En tant och en farbror tycker att mamma har så duktiga barn. På stationen får jag vinka hejdå till  min bror det tycker jag är tråkigt jag skulle vilja vara hos honom alltid. Hans andra pappa Tony kom och hämtade honom och var sp snäll och gav mamma lite matpengar så hon lyxade till det med lite sushi. Sedan väntade vi uppe i loungen och åkte tillbaka till Falkenberg med tåget. Pappa kom och mötte oss och hade köpt goda frallor och pålägg och mamma var mycket trött men lycklig. Bättre plats i den större sängen på Dalavägen.

Dagens foto 12 december 2010


12 december 2010

I dag är det två år sedan min mamma och pappa träffades. Mycket har hänt på de här två åren. En del jobbigt och en del underbart. Jag blev till bland annat:) Idag går mamma med mig och syskonen Melin till Sollyckan och pappa åker med Kevin hem till Falkenberg för att kolla över saker och ting i huset. Saga åker hem till Katerina för att baka lussebullar och Lycke återvänder till straffarbetet. När pappa kommer tillbaka med Kevin så går han, Kevin, jag, mamma och Yva-Linn på en lång runda på stan det är väldigt kallt och till slut firar vi lite med att äta på kinarestaurangen där vi bor. Vi delar på två tre små rätter och det är festligt roligt och gott. Kevin och Yva har väldigt roligt och mamma och pappa kan sitta i lugn och ro och njuta.

Dagens foto 11 december 2010


11 december 2010

Lördag. Lycke måste straffarbeta idag med för att han gjort något dumt. Han är jätteduktig och skäms för det han gjorde och pliktar. Vi börjar med att gå till biblioteket och träffa tomten och få höra sagor. Sedan gick vi till torget och träffade mammas gamla torgpolare, jag tror mamma längtar tillbaka till den tiden då saker och ting var enkelt innan hon gjorde det komplicerat, min mamma vill egentligen leva enkelt allt annat känns fel. Vi hittar ett stånd där en pojke sålde sina gosedjur för tio kronor styck och Kevin, Saga och Yva-Linn blir lyckliga ägare till varsitt nytt gosedjur. Pappa och Saga dricker glögg och sedan hämtar vi Lycke. Sedan gick vi till frälsningsarmen och tittade på min vackra storasyster när hon gick luciatåg. Hon var så fin så fin. Det var stämningsfullt och mysigt.

Dagens foto 10 december 2010


10 december 2010

Nobeldagen idag vad det nu innebär:) Hur som helst det är en vanlig kall fredag och syskonen går till skolan och jag Kevin och mamma går och fikar med Jessica och Ida. Kevin träffar en busig pojke och en rolig mamma som leker med dem och de tävlar om vem som gör de tokigaste konsterna. Sedan hämtar vi syskonen. Mamma är på kvartssamtal med Yva-Linn. Sedan laddar vi för myskväll med god mat och gott. Pappa kommer hem med en jättestor godispåse. Vi tittar på något som heter Idol-finalen. Mamma och pappa träffades för två år sedan på Idolfinalen. Denna gången vann mammas och Lyckes favorit Jay Smith. Yva-Linn längtade länge efter att vi skulle dricka glögg men hon somnade innan vi hann värma den.

Dagens foto 9 december 2010


9 december 2010

Idag har Anna namnsdag och man ska lägga något konstigt i blöt. Hur som helst så är det torsdag igen och vi åker till Varberg och hämtar syskonen. Mormor kommer hem och äter hos oss. Hon tycker nog att våra höga stolar är krångliga men det tycker ju jag också. Efter det så går vi till biblioteket och pappa kommer dit och hämtar oss. Sedan läser han böcker för oss medan mamma lagar mat:) Mysogt med hela min stora familj samlad!

Dagens foto 8 december 2010


8 december 2010

Mamma är ledig idag vad hon nu menar med det jag saknar mina syskon:( Kevin är hos sin storfavorit Anna-Karin i dag och har det gott. Mamma är på ett tolvstegsmöte vilket hon tycker är väldigt spännande. På kvällen skulle hon egentligen gått på bio med Anna-Lena men en värkande rygg satte stopp för det så vi gör ett nytt försök nästa vecka. Pappa och Kevin kom i alla och hälsade på.

Dagens foto 7 december 2010


7 december 2010

Tisdag. Idag hämtar vi först Yva-Linn i Varberg hon ska till tandläkaren hon är lite nervös för att hon ska behöva dra ut tanden som hon slog sönder förra året.men hon slipper och både Kevin och tandläkaren tycker att hon skötte sig bra. Sedan går vi till frisören och klipper Kevin han blir väldigt stilig och mycket hår blir det kvar när vi klippt vårt lilla lejon:) Efter det bjuder pappa på fisk på Ria och Kevin och Yva delar så fint på samma tallrik och öven efterätten så syskonlikt:) Sedan lämnar vi tillbaka en mycket ovillig Yva-Linn till sin pappa hon ville nog stanna och gosa med kattungarna. Sedan lämnar vi Kevin till pappa och mamma och jag träffar Laila och pratar med henne. Sedan bär det av mot Varberg igen och mamma och jag går på al-anon och sedan somnar vi gott.

Dagens foto 6 december 2010


6 december 2010

Syskonen missar bussen och få gå till skolan. Jag och mamma hastar till Falkenberg för att ta hand om Kevin. Vi går till öppna försskolan och bakar pepparkakor. Mumsigt! Jag äter mest degen och mamma med men storebror Kevin gör fina pepparkakor, en krokodil, en haj, en giraff och ett mer klassiskt hjärta. På kvällen är vi i Tullbrokyrkan och pappa ser efter mig och brorsan medan mamma håller i al-anon mötet. Sedan kommer snälla morfar och hämtar oss:) Jag och mamma sover över i Falkenberg i natt. Myspys!

Dagens foto 5 december 2010

Obs detta kort är ett gammalt kort på pappa och mig för mamma tog inget kort på mig idag

5 december 2010

Söndag. Idag åker mamma och jag och lämnar Lycke i Falkenberg han ska få vara hos Samuel och Gabriel idag och leka. Sedan åker vi tillbaka till Varberg där väntar mammas vän Lisa och vi hämtar upp Saga och kör henne till Lovisa. Yva-Linn är hos sin pappa till klockan två då hämtar morbror Håkan henne också. Mamma och jag är ute på Getterön för sista ggn denna helg och vid en väldigt mysig och personlig avskedsceremoni så får mamma och jag varsin fjärilsbrosch och många fina ord på vägen. På kvällen får vi hela säckar med kläder och leksaker från den snälla Lisa och mamma får en varn kappa och ett par gyllende stövlar!!! Jag saknar pappa, pappa saknar mig:(

Dagens foto 4 december 2010


4 december 2010

Idag är det lördag. Supersnälla Mormor och morfar kommer och hämtar Saga, Lycke och Yva-Linn de ska få vara hos dem i Falkenberg idag. De ska gå på julfest och även träffa pappa och Kevin, jag hade nog också velat vara där men mamma och jag ska vara på Getterön hela dagen. Idag åkte ockdå farmor och faster Maria hem. På kvällen kommer mina syskon hem och det är väldigt mysigt:)

Dagens foto 3 december 2010

1

3 december 2010

Fredag vi skolkar från syskonens skola, visserligen var de alla väldigt förkylda men anledningen var nog att mamma ville mysa en hel dag med mina syskon och mig. Sedan åkte jag och Lycke för att lämna Kevin hos pappa. Saga och Yva-Linn var hos sin pappa och Lycke fick vara hos kusinerna medan mamma var ute på en femiljehelg på Getterön. När mamma kom hem så var hon mycket mycket lugnare och gladare.

Dagens foto 2 december 2010

1

2 december 2010

Torsdag. Vi fikar med Jessika klippert på kyrkan och bygger en jättestor tågbana. Sedan går vi och hämtar syskonen i skolan. Det är kallt och Lycke och Saga vill såklart åka skridskor. Mamma handlar lite smått och gott för att göra paketjulkallendern. Sedan pysslar mamma och syskonen med paketadventskallendern tills Farmor och faster Maria kommer och hälsar på och jag får ett par små söta vantar. Men några paket i adventskallendern fick jag inte bara sykonen, lite orättvist min första jul och allt:( För övrigt hade vi det väldigt  Mysigt och juligt.


Dagens foto 1 december 2010

1

1 december 2010

Jag och mamma går upp tidigt. Jag gallskriker och mamma blir svettig för hon måste hinna med tåget till Stockholm. Jag vet inte vad hon stressar för, när vi väl kommer till stationen så är ju tåget ändå försenat. Och sedan när vi kommit till Stockholm så missar vi ju nästa tåg och får ändå vänta. Det är snöigt och kallt och mamma befarar att vi kommer att sitta fast någonstans. Till slut kommer vi äntligen fram till Falkenberg och lämnar Kevin till pappa, farmor och faster Maria sedan åker mamma och jag tillbaka till Varberg. Självklart är tåget försenat. Men till slut så kommer vi hem.


dagens foto 30 november 2010

1

30 november 2010

Farmor och faster Maria kommer och hälsar på pappa men jag och mamma är i Varberg så vi träffar inte dem. Kattungarna har öppnat sina ögon de är så söta. Mamma och jag har en lugn och skän dag utan stress och bara tar det lugnt.


dagens foto 29 november 2010

1

29 november 2010

Idag skulle egentligen Kevin åkt med faster Maria till farmor så att mamma och jag skulle få slippa åka fram och tillbaka till Stockholm men han missade tåget så det blir att åka i alla fall. Pappa var ganska arg men det var nog mest för att han hade saknat Kevin så mycket. Jag mamma och pappa åkte bussen till Anna-Lena och Tomas vi fick underbart nybakad sockerkaka och jättefina kläder till syskonen:)  Sedan hade Vi har vårt lilla al-anon möte i Tullbrokyrkan det är mysigt, vi träffar mormor och morfar och sedan sover vi över hos pappa på Dalavägen.


Dagens foto 28 november 2010

1

28 november 2010

Söndag. Första Andvent. Det är kallt som bara den vi går till Sollyckan och går i kyrkan. Yva-Linn gick i söndagsskola men inte Saga och Lycke. Sedan fikade vi. Mórmor och morfar hade sökt oss med ljus och lykta och eftersom vi inte hade telefonerna på i kyrkan så blev de jätteoroliga. De kom i alla fall och hälsade på en liten stund. Och lämnade den fina rena tvätten. Sedan gick vi till isbanan och Lycke och Saga invigde skridskobanan för året. Julskyltning och mys.


RSS 2.0