Dagens foto 30 juni 2010

1

30 juni 2010

Farmor och farbror Nils är kvar och vi gick idag och tittade på när storebror Lycke när han gick på skateboardskola. Vädret är inte så fint nu. Pappa jobbar och Yva-Linn har åkt till sin pappa och Lycke sover äntligen hos oss igen, jag har saknat honom. Mamma och Lycke och jag var i Thaiaffären och köpte nudlar och träffade en blivande kompis till mig som var två och en halv månad gammal. Nathalie. Men Lycke tyckte att jag var sötast i alla fall:)


Dagens foto 29 juni 2010

1

29 juni 2010

Första mötet med farmor och farbror Nils! Spännande:) Falkenberg visade sig från den bästa sidan och solen lyste. Pappa gjorde det han gör så bra;han grillade och mormor och morfar kom också på besök det var så roligt och mysigt. Jag tror att farmor tyckte att jag var söt och jag hoppas att jag ska få lära känne henne bättre med tiden. Farmors första ord till mig var: Oj vad mörk hon var.

Dagens foto 28 Juni 2010


28 juni 2010

Nu är det måndag igen säger mamma och pappa måste jobba:( Tråkigt det betyder att jag inte får se hans roliga ansikte på länge, jag blir alltid så glad när jag ser honom att jag måste sprattla med kroppen och se glad ut och när jag gör det så ser pappa ännu roligare ut. Mormor och morfar kom och hälsade på och vi var ute i trädgården hela dagen. sedan kom pappa hem och vi grillade. Mamma spelade badminton så hon pajade knäet lagom till att hon skulle gå ut och gå med Sofia: Jag fick en massa fina presenter av Sofia hon är så snäll:)

Dagens foto 27 Juni 2010


27 juni 2010

En ny dag:) Jag pappa, Kevin och Yva gosar i sängen och mamma hänger vid datorn. Det är en fin dag och har vi tur så kanske vi får åka till strandenVi åkte till stranden och det varhärligt.Jag fick mest sitta i skuggan men jag fick också gå längsmed stranden i mammas famn det tyckte jag om. Sedan bjöd pappa de andra på kvällsmat på torggrillen och även en glass på MacDonalds blev det:) Lyckad midsommardag tyckte alla. Eller som Yva-Linn alltid uttrycker det: Detta var den bästa dagen i mitt liv! 

dagens foto 26 Juni 2010


26 juni 2010

Idag gick mamma med alla mina syskon till vallarna och sedan kom pappa dir också när han hade jobbat lite vid datornSedan åkte vi alla till stranden det var jätteskönt och mamma och jag låg som två strandadevalar och gottade oss medan syskonen plaskade och lekte. Pappa varså stilig i sina röda badbyxor...sedan blev hela han röd! När vi kom hem grillade vi lite på altanen det var en mysig avslutning på en fin dag sedan hade vi lite syskonmys med mamma. En fin dag.

Dagens foto 25 juni 2010


25 juni 2010

Midsommarafton var ganska kul:) Jag fick träffa mormor och morfar, moster Eva och morbror Håkan och mina kusiner. Alla syskonen klädde sig fina och mamma stressade runt runt som en äggsjuk höna. Vi tar det från början. Dagen började med att jag stannade hemma med pappa när mamma, Yva och Lycke gick och handlade frukost. Sedan åt de andra frukost jag somnade det var så utmattande att se på. Sedan gick vi alla iväg till skateboardrampen med Lycke (Pappa var ledig idag! Hurra!). Lycke var inte lika modig idag för det var så många större killar tyckte han. Så vi lekte på vallarna istället. Grisarna hade fått små små kultingar. Sedan gick vi hem och det blev en väldig fart. Fin kläderna på och så kom mormor och morfar. Vi åkte till Getterön där satte de upp den där midsommarstången och så sjöngs det och syskonen åt glass och mamma och pappa åt jordgubbstårta. Det var soligt och fint och lite blåsigt. Sedan åkte vi till Ludvig och Kajsa och deras föräldrar. Där fanns massor av barn. Det var roligt jag åt och sov mest. Jag tror att de andra åt väldigt mycket god mat med, mamma såg så lycklig ut när hon åt potatis och jordgubbar. Vi kom hem sent och så var den dagen slut.

Kusin Rebecca

Det här min kusin Rebecca. Jag har bara träffat henne en ggn men jag tyckte att det var väldigt mysigt att sova på henne:)

24 Juni 2010

Idag var jag väldigt snorig och täppt i näsan och ville bara gnälla. mamma var trött:( Sedan nyste jag ut allt snor och fick mat. Då monsterbajsade jag ner hela mig själv och fick bada. Nu ska vi åka och hämta storebror Lycke och storasyster Saga i Varberg de går på simskola där. Vi hade det väldigt skönt i solen och mamma såg riktigt avslappnad ut. Sedan åkte vi tillbaka till Falkenberg och pappa kom hem och åt lunch med oss.Sedan åkte jag och alla mina syskon till skateboardparken och såg på när Lycke skejtade för första gången. Jag tyckte att han var väldigt duktig, han slog sig som bara den men han hoppade upp igen som en fjäder och gav sig inte förrän han klarade det. Pappa kom hem ganska sent och hade en jättestor vattenstor vattenmelon. Vi åt inbakad korv och vattenmelon, eller inte jag då va men de andra. Imorgon är det midsommarafton....jag har ingen aning om vad det innebär men alla verkar vara ganska uppspelta av det, pappa säger att vi ska dansa runt någon stång....konstigt?

Kevin

Min storebror Kevin bor i Stockholm. Min mamma och jag brukar åka och hämta och lämna honom. Det är roligt att träffa min storebro han vill alltid klappa mig och tycker att jag är söt:) Jag älskar min storebror Kevin jättemycket:)

Liten bildserie 24 juni 2010

Byxorna är tillverkade av Embla och Hennings momorster Ewa Jespersson

Dagens foto 28 April 2010


Morfar


Mormor


Lycke

Det här är min storebror Lycke. han tycker om att sova i min spjälsäng:) Han ville att jag skulle bli en flicka när jag låg inne i magen och det blev jag. Han tar alltid bra hand om mig och pussar och gosar jag saknar honom ibland och blir väldigt glad när jag hör hans röst. Jag är alltid trygg hos min storebro som jag älskar väldigt mycket.

Yva-Linn

Det här är min storasyster Yva-Linn. Innan jag kom var hon min mammas minsting. mamma trodde att Yva kanske skulle bli avundsjuk på mig när jag kom men Yva-Linn har älskat mig enda sedan jag låg inne i magen och gosar väldigt mycket med mig. Hon hjälper mamma när jag behöver tröstas eller vaggas. Hon assisterar vid mina blöjbyten och när jag ammas. Yva-Linn är helt enkelt min lilla extramamma. Och hon kallar mig för Hellepellekoptern. Jag älskar min storasyster Yva-Linn väldigt mycket

Min lilla mamma

Mamma och jag är tillsammans alltid. Först var jag innuti mamma och nu är jag utan på. Jag vill allra helst bli buren och tycker inte om när man lägger ner mig. Är inte överförtjust i att åka vagn eller bil men brukar lugna ner mig när det rör sig. Tycker om att bli gungad i min babystol. Mamma matar mig med varm ocg god mjölk, ibland tycker mamma att det känns jobbigt att blotta sig till höger och vänster och ibland tycker hon att jag äter alldeles för ofta. På natten är hon ganska trött min mamma men oftast säger hon hur mycket hon älskar mig och tycker om mig och hon brukar alltid pussa på mig något alldeles förfärligt mycket:)

Dagens kort 23 juni 2010

Kläderna är från Maria Fagermyr det var den första present jag fick:) Här på bilden har jag precis monsterkräkts på mamma...hi, hi!

Dagens kort 22 juni 2010


Lite bilder på mig från tågresan


23 Juni 2010

Idag gick vi upp tidigt för att ta tåget till stockholm mamma och jag. Pappa fick också masa sig upp och skjutsa oss. Resan upp gick bra och jag åt och sov. Sedan åkte vi ut en sväng och hälsade på farbror Oscar, han såg trött ut. Sedan bjöd Ida ut mamma på lunch det gjorde mamma väldigt glad. Efter det så träffade vi brorsan och brosrsans morsa på stationen och så var det dags att åka hem igen. Hemresan var inte riktigt lika bekväm brorsan han sov fint hela tiden men inte jagdessutom så var det en massa andra barn som levde om, skrek och gnällde, kräktes och bråkade. Stackars mamma var helt slut när vi kom fram. Pappa hämtade oss i varberg och vi hämtade storasyster Yva på Pressbyrån och åkte gula bilen hem till Falkenberg. När mamma hade duschat och gjort sig ren så passade jag på att kräkas lite på henne...ganska mycket faktiskt. Hoppsan!

Eat, drink and be HAPPY!

Mamma blev bjuden på lunch idag av världens bästa Ida i Stockholm idag. Vackert väder och trevligt sällskap på en toppenrestaurang gjorde mammas dag! Jag hade det också bra i skuggan och jag skötte mig väl:) Stället hette mycket passande Happy!

Hej Farmor och Farfar...

...och faster Maria och faster Melina och kusin Rebecca och kusin Gustav och alla ni andra som jag får se allt för sällan:) Denna sida har mamma gjort till er så att ni ska kunna hänga med lite med vad som händer i mitt liv. Skriv gärna små meddelande till mig det kommer jag att tycka är roligt en dag och min mamma tycker att det är roligt nu. Just nu håller mamma på att exprimentera fram ngn slags Geishakaka-kaka till min pappa när han kommer hem från arbetet. Jag försvårar det hela lite genom att vilja bli gungad i min stol. Stannar den så skriker jag, men så länge den gungar så är jag jättegullig:) Kanske behöver jag lite mer mat och en ny blöja...

Och så storasyster Saga!

Min storasyster Saga är åtta år! Oj. Hon brukar vara väldigt snäll mot mig och hon längtar alltid efter mig när hon är hos sin pappa och frågar alltid mamma hur jag mår och vad jag gör. Jag tycker mycket om och älskar min storasyster Saga väldigt mycket:)


Saga, Yva-Linn, Lycke och Kevin med mig


Kläderna som jag fick från farmor:)


22 juni 2010

Vaknade klockan fem av att jag hade bajsat och väckte mamma. Mamma som inte alls ville uppleva detta fantastiska ögonblick själv väckte även pappa som villigt studsade upp och tände lampan och assisterade mamma med våtservetter. ick lite mat och somnade om. Stackars mamma blev väckt av mig som blev väckt av pappas telefon flera gånger innan vi alla beslöt oss för att gå upp.

Sedan gick mamma och jag och pratade med tant Laila som mamma pratar med för att få ur sig saker och ting. Jag var söt och snäll hela tiden.

När vi kom hem fick mamma bråttom att städa för mormor och morfar skulle komma och hjälpa mamma lite och då måste mamma alltid flänga runt så mycket innan. Jag var bara lite omständig och ville ha mat och bli buren och så men mamma pussade på mig ändå och sa att jag var världens gulligaste skrikunge.

Med andan i halsen flög mamma iväg med mig och barnvagnen till BVC för mamma hade fått för sig att vi skulle dit klockan ett (men det var klockan två) för att träffa doktorn.

Pappa kom hem en stund på lunchen och gosade med mig. Han har det väldigt stressihgt och jobbigt på jobbet men han ler alltid  när han ser på mig då blir jag glad.

Sedan sov jag en stund och mamma började skriva den här bloggen. nu har jag vaknat och mormor och morfar är här och hjälper mamma och pappa i trädgården för de har inte tid med sånt.
Men nu är jag så gnällig att mamma måste mata mig innan hon fortsätter.

Farbror doktorn

Idag träffade jag farbror doktorn på mitt första rutinbesök till doktorn på BVC. Jag vägde 4600 g men mamma har glömt bort hur lång jag var. Annars var allting bra och jag slapp ta spruta:)

Pappa Mattias och jag

Min pappa heter Mattias och är väldigt stilig. Just nu jobbar han väldigt mycket och jag saknar honom hela dagarna. Jag tycker att det är väldigt roligt när pappa pratar med mig och jag lyssnar med stora öron och ännu större ögon. Jag försöker forma min mun och låta likadant och ibland kommer det små ljud. Jag ler mycket när jag ser min pappa och han ler ännu mer när han ser mig. Jag sover bredvid min pappa och det känns lugnt och tryggt och jag sover bra på nätterna. Än så länge så har pappa och jag inte hittat på så mycket för face it jag är ett kolli man kan inte göra så mycket med mig. Vi har badat ngn ggn och det tycker jag är lite läskigt. Jag älskar min pappa väldigt mycket:)


Hello I´m Helle:)


Hej! Jag är Helle!

Hej jag är Helle (Helle Maria Elinda Rebecca Lind) snart 2 månader gammal detta är min blogg (som mamma maria skriver åt mig) för att mina nära och kära typ farmor och farfar ska kunna se vad jag har för mig trots att jag bor långt borta:) Just nu har jag sovit och börjar nu gnälla så nu måste mamma mata mig innan hon kan fortsätta med bloggen:)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0