Pappa och jag


Dagens foto 31 Juli 2010


31 Juli 2010

Idag är det lördag, denna dag som mamma tycker om så mycket. För att vara snäll, så att hon inte skulle missa sin favoritdag, så väckte jag henne både klockan tre och klockan sex. Hon uppskattade inte det. Sedan kom storebrorsan och hjälpte mig lite i mitt projekt. Pappa sov helst skamlöst genom allt ihop!
Nu bakar han i alla fall pannkakor och jag passar på att sova lite när mamma sitter vid datorn. Saga fick i alla fall sova länge sa mamma.

Sedan gick vi ner på stan för att titta på Falkenbergs stadslopp, måste vara världens kortaste lopp säger pappa. Ovädret från igår är som bortblåst och det är riktigt fint väder lite blåsigt bara. Pappa deltar i ngn tävling som innebär att man ska hoppa hopprep väldigt snabbt och göra armhävningar. Efteråt är han alldeles kritvit och medtagen men Saga och Kevin såg imponerade ut:)Sedan går vi bort till Vallarna och nu tittar Saga och Kevin på "det regnar köttbullar"

Dagens foto 30 juli 2010


30 Juli 2010

Fredag. Vi åker med pappa till Varberg. Det är grått och trist väder. Först sitter vi ibilen och tittar på när pappa sliter med lasermätaren som inte fungerartill slut får mamma ryka in och leka assistent. Sedan kör pappa oss till biblioteket. Där läser mamma och Saga Frankenstein medan Kevin spelar dataspelRegnet börjar ösa ner och vi tar bussen bort till kusinernas (de är på semster) hus. Vi tänker alla på stackars pappa som jobbar ute. Till sist får han ge upp och komma till oss. Där tar han ett välbehövt bad stackars stelfrusna papppaSedan åker vi hem och regnet öser fortfarande ner. på kvällen är vi bortbjudna till Ludvig och Kajsa och deras mamma och pappa. Där äter vi gott och har det väldigt trevligt till klockan blir nästan tolv. Kevin och Kajsa fann varandra väldigt bra sa mamma vad hon nu menar med det, de var väl inte svåra att hitta?

Dagens foto 29 Juli 2010


29 Juli 2010

Ojdå! Vad hände med vädret? Igår svettades vi och lapade sol, badade och hade det gott. Idag är himlen grå och det faller blött från himlen! Vi följde i alla fall med pappa till jobbet idag igen. Förstår inte varför mamma går och muttrar på morgonen för att hon går upp när alla andra ligger och sover hon brukar ju säga till mig att jag ska sova så att hon får saker och ting gjort. Hur som helst vi började dagen på Herbets cafe där Kevin och Saga fick äta några konstiga runda bollar med stora sockerklumpar på. Sedan gick vi till skattemyndigheterna, sedan till apoteket och slutligen till Anita och Katerina och hälsade på dem i deras mysiga husDet var skönt att vara inne när det var sådant busväder och roligt att träffa goda vänner:) Jag uppförde mig fint och log och skrattade och sov som jag skulle:)Sedan åt vi lunch med pappa. Jag älskar min pappa och jag har förstått att mamma är sotis för att jag pratar så mycket med pappam och inte med henne. Men vaddå hon vet ju vad jag har gjort under dagen men pappa måste jag ju berätta det för:)Efter lunch kom vi tillbaka till Katerina och Anita. Där fick de andra jordgubbar och glass och mamma fuskade med bantingen men säg inget till pappa...

Storasyster Saga var så duktig och skalade potatis medan jag, pappa och Kevin badade. Jag tyckte att det var riktigt mysigt denna ggn och det var inte alls lika läskigt som det varit förr. God natt världen!

Dagens foto 28 Juli 2010

1

28 Juli 2010

Godmorgon Sverige! Idag ska vi åka med pappa till Varberg. Pappa ska gräva med grävmaskinen och vi ska hälsa på Maria, Ronja och Nora. Alla har varit duktiga på morgonen och mamma är extra exalterad över att jag tydligen har sovit hela natten. Det är första ggn mamma har sovit hela natten sedan jag känt henne men jag tycker inte att det är så uppseendeväckande...?

Idag fyller jag också tre månader, hurra för mig:) Både mamma och pappa har jobbat hårt idag. Mamma, Saga, Kevin och jag åkte i alla fall till morbror Håkan efter vi varit hos Maria. Där badades det och busades. mamma blev rädd när vi råkade släppa ut Ceasar men vi fick in honom igen. Jag och mamma blev väldigt förtjusta i nätgungorna i äppelträdet:) Kevin tyckte nog allra mest om studsmattan och Saga älskade poolen:)

Natten mellan den 27 och 28 Juli

Sover hela natten utan att vakna eller äta:)

Bvc besök 100727

Längd, vikt och huvudmått hittills:

100428 Nyfödd Vikt: 3350 Längd 47 Huvud: 34
100502 2 dagar Vikt: 3150 Längd ? Huvud: 34
100506 8 dagar Vikt: 3240 Längd ? Huvud: ?
100511 13 dagar Vikt: 3350 Längd: 50 Huvud: 35
100518 3 veckor Vikt: 3600 Längd: 50,5 Huvud: 35,5
100525 4 veckor Vikt: 3980 Längd: 52 Huvud: 36,5
100614 6 veckor Vikt: 4460 Längd: 54 Huvud: 37,8
100622 8 veckor Vikt: 4600 Längd: 54,6 Huvud: 37,8
100727 3 Månader Vikt: 5240 Längd: 57,5 Huvud: 39,5

Milstolpar:
28/5 Helle föds på en onsdag
29/5 Saga, Lycke och Yva-Linn kommer på besök
30/5 Pappa lämnar Helle och mamma på BB. Maria Fagermyr kommer på besök och ger Helle sin första present
2/5 Jessica Klippert skjutsar hem mamma och Helle
3/5 Navelsträngsstumpen trillar av
4/5 Inviger bilbarnstolen och åker till vårdcentralen. Badar första ggn med pappa

Idag 100727 har jag fått mina första två vaccinationer det gjorde ONT!

Dagens foto 27 Juli 2010

1

27 Juli 2010

Min storebror är hemma! Min storebror låg bredvid oss när vi vaknade:) Det var länge sedan känns det som. Nu ska han stanna i minst tre veckor säger mamma, vad mysigt jag ska gnaga lite på honom tror jag hans kinder ser gnagvänliga ut:) Nu saknar jag bara min andra storebror och min storasyster Yva-Linn men de kommer om en vecka, då blir det livat!

Saga ligger och sover efter gårdagens pers men vi andra är uppe. Mamma sitter vid datorn och lyssnar på alldeles för hög musik i hörlurarna och jag hänger med farsan och brorsan. Det ryktas om att jag ska ta sprutor idag...det kan väl inte vara sant?

Det var sant! Usch! Vad hemskt det var. Den där lömska sjuksköterskan försökte muta mig med sockervatten och sedan högg hon med berått mord in en spruta i vardera benen på mig! Jag skreeeeeeek! Det var så synd om mig. Mamma tyckte att det var jobbigt hon vågade inte se på men sedan tröstade hon mig. Jag har känt mig lite nere efter sprutorna och ibland kommer jag på att det gör ont i mina ben och då skriker jag så där hjärtskärande. Men nu är jag lugn. Pappa vilar och mamma sitter i kö till skatteverket. Saga och Kevin har besäk. Judith är här och de tittar på Scooby Doo.

Sedan åkte vi till Varberg med pappa som skulle prata med ngn kund och efter det så åkte vi till vallarna och tittade på djuren. Det var en skön och härlig avslutning på dagen:)

Dagens foto 26 Juli

1

26 juli 2010

Stackars mamma, stackars mig, stackars Saga. Resan började klockan tio på dagen och slutade halv ett nästkommande dag, tack SJ:) Jag bajsade på tåget, mamma hade bara två våtservetter med sig, ingen fara vi vankar iväg till toaletten av med alla kläder-toapappret slut! Tjoho. Luftkondtioneringen paj, svettigt. Öppnar fönstret full orkan allting flyger. Jag sover bara korta korta stunder och hänger övrig tid på mammas tutte men annars går den första sextimmars (mjölktåg) resan relativt bra. Kevins mamma Lisa försenad, stress, stress, stress. Kommer med tåget-tåget rör sig inte. Två timmars försening, inget att göra bara väntar. Kommer äntligen hem då halv ett på natten. PHU! Vilken dag! Men nu är vår älskade Kevin hemma i alla fall:)
En något bister pappa måste skiljas från sina flickor när de ska hämta hem storebrorsan:)Mina händer har blivit oerhört intressanta:)Och de är väldigt goda att stoppa i munnen!Ibland somnade jag faktiskt!Världens coolaste tågbebis!!!!!

Dagens foto 25 Juli 2010


25 Juli 2010

Idag regn. Och söndag. Mamma och pappa gjorde jättemissen att åka till GeKås trots att det var sommar. Jätteknökigt med folk. Pappa nästan svimmade. Vi köpte i alla fall tvål och tandborstar men det var nästan allt vi lyckades grabba med oss. Mamma köpte tre fina kjolar det tyckte pappa att hon kunde unna sig för mamma brukar nästan aldrig köpa ngt till sig själv när vi är på GeKås. Saga badade och gjorde sig fin inför den långa tågresan imorgon, då kommer min storebror hem!

Dagens foto 24 Juli 2010


24 Juli 2010

Idag kommer mormor och morfar förbi en sväng och sedan kommer Maria och hennes döttrar Nora och Ronja. Maria F fick mig att skratta lite när jag satt i hennes knä. Pappa fick mig att skratta högt och ljudligt utan att kittla mig på kvällen det tyckte mamma var ett sådant där underbart ögonblick sa hon. Värmen har börjat avta ngt och det är inte sådär jättestekigt längre.

Dagens foto 23 juli


23 Juli 2010

FÖRSTA SKRATTET!!!! Härligt hjärtligt och flera ggr. Sedan tog det stopp. Jag fick hicka så klart som vanligt. Idag var det fredagsmys. Saga fick hyra en film och Saga och pappa fick äta godis. Stackars mamma bantar. Inget speciellt annrs under den resterande dagen.


Dagens foto 22 juli

1

22 Juli 2010

Jag har blivit lite kinkig, inte så nöjd med att ligga stilla längre. Vill gärna bli buren eller ligga vid bröstet och mamma är helt slut! Varmt och klibbigt är det också vilket inte underlättar. För att göra det ännu lite svårare så har mamma slutat med kolhydrater. Det går ganska bra men emellanåt är hon bra sugen. Men taggad till tusen att bli av med det där bedrägliga begäret en ggn för alla! I natt gick mamma och jag ner och la oss i källaren och sov för det var så oerhört varmt och klibbigt på ovanvåningen. Jag har hittat mina händer och ligger gärna och tittar på dem och gnager lite på dem. Har ingen riktig styrsel på dem ännu men de är verkligen spännande.
Idag var morbror Håkan här och hjälpte mamma med lite saker hon ska sälja. Mamma är fattig och orkar dessutom inte med saker längre. Helst hade hon velat sälja varenda liten pinal och bara leva fri:)

Mormor och morfar kommer förbi och hjälper mamma och pappa i trädgården. Mamma försöker förgäves att vila men jag bara bråkar, busiga jag:)

Dagens foto 21 juli


21 Juli 2010

Idag tänker jag lite på mina storasyskon hur de har det och så. Kevins morfar har ju dött undrar hur han tar det. Hur mår Yva-Linn och Lycke uppe i Tierp? Saga är här och det är så tyst och lugnt i huset. Vi lever så olika liv. Vår stora bullriga familj när alla är samlade och vår lilla lilla kärnfamilj när det bara är mamma, pappa och jag och alla varianter där emellan, syskon och föräldrar i en enda röra. Jag är ensam bland mina syskon att ha full tillgång till båda mina föräldrar. Jag är lycklig för det men jag tänker ofta på mina syskon hur de har det och hur de mår. Jag vet att de lever med en ständig saknad efter någon och jag saknar dem när de inte är här. Livet är inte alltid enkelt men ibland kan det vara det. Kärleken som vi känner mellan oss är så underbart vacker i sin enkelhet-det bara är så liksom:)

Dagens foto 20 Juli 2010


20 Juli 2010

det är fortfarande helt underbart väder men som liten bebis jag är så har jag inte så jättemycket glädje av det. Jag ligger i min babystol i skuggan medan mamma hänger ut tvätten. Det är mysigt att ha Saga hemma. Saga leker med Judith. Sedan går vi till mormor och morfar och träffar kusinerna och morbror och moster. God mat och gott sällskap. Jag får sitta hos min stora kusin Elinda:) Jag längtar efter pappa som kommer hem sent idag:(

Dagens foto 19 juli 2010


19 juli 2010

Skulle egentligen åka och hämta brorsan idag men han stannade en stund längre hos sin mamma istället fick jag glädjen att få hem storasyster Saga. Yva-Linn och Lycke åkte till sin farmor och farfar i Tierp. Jag fick hänga med pappa på jobbet idag och titta på en väldig massa roliga stenar. Mamma var även på skattemyndigheterna och lämnade in pappaer på vad jag ska heta: Helle Maria Elinda Rebecca Lind och mamma passade på att byta namn till Åkesson. En flicka och hennes mamma tyckte att jag var så söt att de tog kort på mig:)

Dagens foto 18 Juli


18 juli 2010

Mamma fotograferar saker som ska säljas och pappa tvättar och donar i tvättstugan. Söndagen förflyter mamma sover med mig. Hon känner sig trött. Jag är nog lite kinkig och lessen och vill ligga vid bröstet så mycket att mamma helt tappar räkningen. Kanske håller jag på att växa lite. På kvällen går vi ut och lyssnar på en trubadur på källaren Laxen. Trevligt. Mysigt i sommarnatten. Trevligt när folk är uppe sent och luften är så där sommarljummen.

Dagens foto 17 Juli 2010


17 juli 2010

Härligt lat lördag. mamma och jag sover mycket och pappa jobbar vid datorn. Framåt eftermiddagen åker vi ner till stranden och pappa hoppar i vattnet från piren. Roligt. Mamma säger att de lata dagarna är de bästa:)

Dagens foto 16 Juli 2010


16 Juli 2010

Ensamt i huset uten syskon. Mamma och pappa tar det lungt och laddar batterierna. Vi drar till Varberg och tittar på alla raggarbilar, mitt första Wheels and Wings:) Jag är väldigt duktig och går antingen runt i pappas famn eller sitter i vagnen. Alla kommer fram till mig och tycker att jag är så söt. Ett par till och med tar kort på mig:) Mamma och pappa är uppe väääääääldigt sent men jag somnar gott i min vagn och har det så gott:)Ps det är storasyster Yva-Linns fördelsedag idag men det glömde mamma bort! Skäms! Till hennes försvar så var hon hos sin farmor och farfar. Saknar och älskar dig Yva-Linn!

15 Juli 2010

Idag är det torsdag och pappa är lite ledig:) Hurra. Yva och Saga är här och vi sover lääääänge. Vi åker alla och ser på kräftfestivalen i Glommen och tittar. Det är första ggn för alla. Pappa fiskar upp saker till mina systrar ur maskiner och äter kräftor vi har Väldigt roligt sedan lämnar vi Saga och Yva hos sin pappa. Saknar!

Dagens foto 14 Juli 2010


14 Juli 2010

mamma har fått fixat sin kamera! Tjoho! nu blir det bilder igen:) Idag har vi varit och tittat på Saga och Lyckes simskoleavslutning. Lycke har tagit simborgarmärket! Och Saga har tagit silvergrodan! Jag tycker inte riktigt om mina syskons pappa han bara bråkar med min mamma och gör henne ledsen men vem bryr sig. Åt skogen med honom jag har världens bästa pappa och mina syskon kan få dela honom lite med mig om de vill:) Annars händer det inte mycket men det har ryktats om att mormor och morfar ska komma med jordgubbar:)

Stackars pappa fick jobba hårt hårt hårt sent sent sent men till slut kom han hem och hade myskvällsmat i trädgården med alla tjejerna (Saga, Yva, Mamma och jag). Tokiga pappa var så varm han hällde en hel tunna vatten över sig när han kom hem! Och mormor och morfar kom med jordgubbar så det mumsade vi också på.

13 Juli 2010

Ännu en dag i mitt unga liv:) Mormor och morfar kommer och hälsar på och klipper häcken. jag ligger i babysittern under syrenen medan mamma plockar löv. Sedan åker mamma, Yva och jag till doktorn med mamma och sedan till biblioteket. Pappa kommer hem och äter köttbullar sedan drar han iväg igen. En lugn och trevlig dag med mamma och Yva. Nu är jag varm och gnällig och mamma skriver bloggen fort fort fort.

12 Juli 2010

Varmt varmt varmt! Jag tycker att detta är lite jobbigt me jag är duktig och skriker inte mycket än då.  Idag lämnade vi SAga och Lycke på simskolan igen och sedan åkte jag, Yva och mamma tillbaka till Falkenber. Pappa har köpt en ny såg som han privkör i trädgården. Sedan åker vi och badar lite. Vi sover i källaren i natt jag pappa, mamma och Yva-Linn det var skönt.

11 Juli 2010

Söndag. Jag vaknar klockan sex och håller mamma vaken en stund men sedan somnar jag om och sover ända till halv elva. Skönt tycker mamma. Syskonen leker i vattenspridaren och sedan störtregnar det. Inte mycket händer denna dag förutom att jag kräks på hela mig. Skön lugn dag utan stress. Men väldigt varmt och klibbigt:)

Dagens foto 10 juli 2010

1

10 juli 2010

Mammas kamera har gått sönder så dagens foto blir lite lidande. Hänger med mamma och pappa hela dagen. Åker och hämtar storasyskonen i Varberg på kvällen. De andra äter potatisgratäng och kött. Nu är det ruggigt varmt och de andra syskonen sover nere i den svala sköna källaren. Jag mamma och pappa sover i soffan för där var det lite svalare.


Dagens foto 9 juli 2010

1

9 juli 2010

Fredag och Saga coh Lycke skulle till simskolan. Vi åkte tåg. Trångt, trångt, trångt och varmt varmt varmt. Först var vi en sväng på biblioteket, där var det många barn och mammor som tyckte att jag var så söt så söt. Sedan lämnade vi Saga och Lycke på simskolan och mamma och jag och Yva hängde på biblan ett tag till. Sedan gcik vi och hämtade Saga och Lycke och åkte hem med det trånga varma tåget igen.

På eftermiddage gick vi till skateboardrampen igen och Lycke har blivit så duktig. Jag saknade pappa för han var inte med oss på hela dagen.


Dagens foto 8 Juli 2010

1

8 Juli 2010

Sommaren verkar ha kommit av sig det är blåsigt och mulet. Jag halvsover och mamma sitter vid datorn. Pappa har inte gått till jobbet ännu men det ska han nog. Ikväll kommer mina syskon hit då är det slut på lugnet men mamma har nog saknat dem det har i alla fall jag.

Snälla tant Barbro kom på ett överraskningsbesök det var trevligt det var länge sedan jag såg henne. Sedan kom Yva-Linn åh vad jag hade saknat henne jag sken som en sol när jag såg henne.
Regn, regn, regn. En dyblöt Lycke och en lika blöt Saga kom hem från skateboardrampen.

Dagens foto 7 juli 2010

1Helle såg nästan själv ut som en räka på räkfrossan:)

7 juli 2010

hej, hej idag hade jag nöjet att väcka mamma klockan 04,10 och påpeka att jag var hungrig (det är jag nu med så mamma får ta en bloggpaus). Ny blöja, ny tutte, bajsa, ny blöja: Visst är livet spännande!

Idag ska mamma och pappa gå ut och äta räkor på Hertigen. Det ska bli skönt sa mamma att unna sig lite lyx i eländet, undrar vad hon menade med det? Livet är väl toppen inte eländigt!

Just nu jobbar pappa och mamma har precis diskat och vikt tvätt. Mamma säger att hon längtar ut i verkligheten jag förstår inte riktigt vad hon menar med det heller...


Räkfrossan var intressant. Jag satt i min lilla stol och tittade med stora ögon och sedan sov jag. Jag tyckte att det var läge att vara riktigt snäll och söt så att mamma och pappa kunde få lite mysigt. Jag sa således inte ett pip på hela kvällen. Sedan började de spela ganska hög musik men det gick bra ändå. Konstiga människor blev allt konstigare framåt kvällen och sjöng och tjoade. mamma gick upp med mig och sjöng på scenen för att bevisa för pappa att man inte behöver vara onykter för att göra tokroliga saker. En lyckad kväll för mamma och pappa (och mig) tror jag:). Alla tyckte att jag var så söt och duktig. Någon trodde att jag inte var riktig utan en docka eftersom jag var så lugn:)

Dagens foto 6 Juli 2010

I rosa klänning från Thailand som jag hade på mig när jag var liten, varför det är davidsstjärnor på knapparna har jag ingen aning om.

6 juli 2010

Hej och hå en ny dag. Pappa bytte en blöja på mig och drog iväg till jobbet, mamma sov då. Snart kommer mormoroch morfar hit och hjälper mamma i trädgården det är väldigt snällt av dem. Pappa kommer hem snart och lunchar med oss både mamma och jag tycker att det är vansinnigt roligt när vi ser den gula skåpbilen komma:)

Morfar är här han brummar roligt med gräsklipparen. Mormor har diskat all disken åt mamma och lagt in tvätt, mamma kommer att bli bortskämd på det här sättet. För säkerhetsskull så gnäller jag lite att jag är hungrig och vägrar sova om inte mamma gungar babysittern, så hon får lite att göra i alla fall:)

Dagens foto 5 Juli 2010

I handbroderad body signerad Eva Jespersson (Emblas mormorster)

5 Juli 2010

Bara jag och mamma hemma idag. Känns lite konstigt och ganska tyst. Men mamma har både TV.n och datorn på så vi får lite liv runt oss. Mamma vill egentligen städa men hon har fastnat framför datorn.

Dagen gick utan att det hände ngt oerhört intressant. mamma diskade och plockade lite. Vek alla min kläder som jag fått från alla snälla människor och sorterade i storlekar. Pappa kom hem en kortis på lunchen. Mamma och jag lever verkligen väldigt olika liv. Ena dagen hej hopp och tjena, tusen männiksor vuxna och barn full rulle. Sedan plötsligt bara mamma och jag lugnt som en i en filbunke...konstigt. Jag pratade lite med mina syskon i telefon idag och jag känner definitivt igen deras röster. Jag undrar lite hur storebror kevin har det hos farmor och undrar om vi kommer att åka dit tillsammans en dag han och jag, det vore kanske spännande och roligt:) Längtar även efter att få träffa andra människor som jag inte mött, som faster Maria och Farfar t.ex. undrar om jag någonsin kommer att få träffa faster Melina som bor så långt långt uppe i norr...det var även länge sedan jag träffade mins kusiner i Varberg och det är ju inte speciellt långt borta...jag tänker på dem, undrar om de tänker på mig...

Dagens foto 4 Juli 2010

1

Dagens foto 3 Juli 2010

1

4 Juli 2010

USA s nationaldag tydligen. Det är tyst och tomt i huset. Mamma sitter vid datorn och pappa ligger kvar i sängen med mig. Jag börjar tycka att vi ska gå upp nu och jag gnäller lite. Inte så soligt idag. Det blir nog inte stranden, pappa ska iväg och jobba.

Pappa jobbade hemirån och mamma och jag har haft världens lataste dag, bara sovit och ätit hela långa dagen. sedan gjorde mamma en rabarberpaj till pappa och han blev så glad att han lämnade datorn och gjorde en liten kvällsutflykt med mig och mamma till stranden. Jag har sovit så mycket att mamma befarar att jag inte kommer att sova ngt i natt!

3 Juli 2010

Pappa ledig idag! Det är lördag! Alla verkar väldigt glada över att det är just lördag och över att den där varma saken på himlen lyser och att det är blått runt omkring den. Farmor och Nils åkte hem idag och ve och fasa de tog storebror kevin med sig. Men mamma lovar att han kommer att komma tillbaka snart. Nu ska vi åka till stranden jag pappa, mamma och storebror Lycke:) Detblev en väldigt lyckad dag på stranden jag skötte mig väl och gick och plaskade vid strandkanten (mamma bar mig alltså). Några goda vänner till oss kom ner och Lycke och Ludvig hade väldigt roligt. Sedan åkte vi och lämnade Lycke i Varberg hos hans pappa. Detblev väldigt stilla och lugnt nu när alla mina syskon är borta...vet inte riktigt vad jag tycker och känner om det. Skönt att ha mamma och pappa för sig själv men lite tråkigt är det allt. Mamma och pappa gick omkring med mig i Varberg en stund på kvällen det var mysigt. Sommaren på västkusten äger!


Ett litet axplock

Helle har verkligen varit lyckligt lottad (och mamma och pappa med) många generösa människor har bidragit till Helles garderob och annat som en liten Helle kan behöva. Tack alla! Här är lite av de kläder hon fått (obs fler bilder kommer om ni inte ser just det ni givit.Bodysar från IdaMiffydress från Anna-LenaMillabodysar från Anna-karinApbody och byxor från Maria FBarbamamma från Anna-Karin och Krokodil från kusin RebeccaRosa fåglar från BarbroFörsta kläderna köpte pappaRosa köpte mamma när Helle låg i magenLilleskuttkläder från JennieFärggranna bodysar från Lena Sjövald, Bimobil från kusinerna på mammas sida, Mössor från mamma och pappa och den första lilla pyamasen som Helle hade på BB inhandlades dagen innan förlossningen på Gekås av mamma.Snuttis från JessicaTröja och mössa från Sofiadressar från farmor

Dagens foto 2 juli 2010

Här är jag på pappas axel när vi precis kommit hem från Gekås

2 Juli 2010

Sista dagen på Lyckes skateskola. Pappa och storebror Kevin kom och hämtade oss och så åt de andra spagetti och köttfärssås på altanen. Farmor och Nils åt vårrullar. Sedan åkte pappa och jobbade. Farmor och Nils somnade och Storebrorsorna lekte och verkade ha urkul i vattenspridaren. Jag ville också vara med det såg så kul ut. Men sedan ville mamma ligga och vila och då var jag tvungen att göra det också. När pappa kom hem åkte vi och visade farmor det stora varuhuset i Ullared: GeKås. Farmor bjöd på kvällsmat där och vi hade det väldigt skönt och mamma var så glad att hon slapp laga mat. På kvällen blev det ännu mer gott, mamma bakade överraskningskakor och farmor hade köpt jordgubbar. Mums tyckte alla men jag fick inte äte som vanligt. Dressen jag har på mig på bilden har jag fått av farmor:)

dagens foto 1 juli 2010

Lycke har varit dagens fotograf:

1 juli 2010

En ny månad! Vad spännande den tredje sorten i mitt liv:) Farmor är fortfarande här vad roligt att se hennes ansikte på morgonen. Idag ska hon åka till Varberg med min storebror Kevin. Jag stannar hemma med Lycke och mamma:) Vi går till Vallarna och skejtar, brorsan är så fett coooool!Sedan hängde jag med brorsan och morsan hela dagen. det var väldigt skönt väder och hela gänget med farmor, Nils, Pappa, Kevin och Lycke åkte ner en sväng till Skreastrand på kvällen och gick ut på piren och doppade fötterna (inte jag)

RSS 2.0