Dagens foto 27 november 2010

1

27 november 2010

Mamma är nu kvinna på gränsen till sammanbrott och pappa var också ganska trött i natt. Jag håller i alla fall på att bli frisk men har fortfarande en jobbig slemhosta. Moster Eva har varit här med en julstjärna till oss och kusin Lovisa har sett kattungarna. Idag gråter jag inte konstant utan har en del vakenstunder när jag ser lite nöjdare ut. Mamma borde sova lite...

Isbanan är färdigfrusen säger syskonen och imorgon ska den invigas. Hoppas att jag kan vara med för nu har mamma och jag varit lägenhetsokupanter allt för länge.

Dagens foto 26 november 2010


26 november 2010

host, host och slem! Det är så jobbigt att vara jag! Mamma är också ledsen och trött. Inget är som det brukar och det är tur att mormor och morfar rycker in. Morfar kommer och lämnar rena lakan för jag har kräkts ner alla. Och så hämtar han syskonen i skolan och tar med sig den smutsiga tvätten som mormor tvättar så snällt. Jag är verkligen inte mig lik. Mamma har bara sett mig le liiiite matt två ggr idag och jag är mest kinkig och gnällig/skrikig. Mamma tycker väldigt synd om mig och bär mig men det hjälper inte. Det är fredag och alla mina syskon är här det är lite roligt i alla fall och nu sitter jag bredvid min mamma och dregglar medan hon skriver på datorn. Pappa är på möte men kommer snart så mamma kan laga lite mat:)

Dagens foto 25 november 2010

1en stackars liten sjukling

25 november 2010

Jag är fortfarande sjuk:( Mamma börjar bli riktigt snitsig att göra saker med en hand:) Pappa tycker att jag är det slemmigaste han någonsin sett och verkar orolig. Mamma verkar ta det med lite mer ro men deppar över att hon inte kan göra saker här hemma för att jag är så liten och mammig. Och när allt är som allra mest eländigt så börjar någon borra i huset och när mamma går ut i hallen för att kolla vart det eländiga ljudet kommer ifrån så låser hon oss ute! Vilken tur att både jag, mamma och mobiltelefonen var på samma sida den låsta dörren! Moster Eva rycker ut och är hjältinnan för dagen. Hon kör hem mamma och mig till sig och hämtar syskonen på skolan. Medan hon är i skolan bajsar jag först och sedan när jag sitter utan blöja i mammas knä så kissar jag ner både mamma och mig. Stackars mamma är kvinna på gränsen till nervsammanbrott. Men moster Eva åker och köper blöjor och bakar sedan pepparkakor med syskonen och kör till slut hem oss alla när pappa kommer med nyckeln. Mamma är mycket trött och jag är mycket sjukig:( Jobbig dag tycker både mamma och jag! Men syskonen hade nog kul för de brukar tycka att det är roligt att vara hos kusinerna. Saga är iväg med Katerina och namnsdagsbowlar och sover sedan över.

Dagens foto 24 november 2010

1

24 november 2010

I natt hände det:) Pinglan födde tre små söta kattungar. Under sängen! Först en liten orangegul som ska heta Rufus sedan en svart som får heta Jack och sist (tror vi) en orangegul till som ska heta Tiger. Pappa var alldeles vimsig och visste inte vad han skulle göra och blev lite kinkig av stressen. Sedan fick jag hög feber och börjde gallskrika. Pinglan blev väldigt överbeskyddande (jag tror att hon tror att jag också är en kattunge) oh pappa blev ännu mer stressad. Stackars mamma har fått bära omkring mig skrikig och febrig hela dagen. Nu sover jag på hennes mage. Pinglan struntade i den fina kartongen vi gjort och har boat in sig i en resväska!

dagen fortsätter i slemmets tecken. Pinglan springer mellan mig och kattungarns. Jag skriker och skriker och mamma är väldigt trött när pappa kommer hem. Moster Eva och kusin Amanda kommer hem med presenter och tittar på kattungarna:)

Dagens foto 23 november 2010


23 november 2010

Idag är det tisdag. Mamma och jag ger oss ut i halv snöstorm. Mamma är löjligt possitiv oc tar den isande kylan, de våta fötterna och att bli nedstänkt av en lastbil med ro:). Vi hälsar på Rosie ute på getterön. Mysigt och givande. Sedan får vi skjuts till Håstens torg så vi slipper gå. Där träffar vi Gunhilld och pratar lite med henne också...mamma pratar mycket! Sedan fixar jag och mamma en kartong till Pinglan som vi är övertygade om att hon hade en liten date när hon smet ut för några månder sedan och det var i sista minuten...för denna natten hände det saker minsann! Pappa och jag är sjuka förrsten. Mamma brukar säga att hon hellre är sjuk än att jag och pappa är sjuka för det är mycket värre för henne...förstår inte vad hon menar med det! Hmpf:(
På kvällen går mamma på sitt al-anon möte alltid trevligt och givande:)

Dagens foto 22 november 2010


22 november 2010

Måndagmorgon. Pappa kör Saga och Lycke till skolan sedan åker vi till Falkenberg. Jag och mamma hänger på Dalavägen och städar och packar lite till. Sedan går vi och pratar med tant Laila som är mycket lugnare och mer tillfreds med mammas mående. Mamma mår också väldigt bra efter en skön helg med mycket kärlek i familjen. Vi träffar pappa på lunchen och äter på Ria där träffar vi många trevliga människor som tycker att jag är sötast i hela världen. Sedan på kvällen startar Al-anons familjegrupp Falkgruppen. Måndagar i Tullbrokyrkan klockan 19.00. Vädigt stämningsfullt och mamma och pappa gick därifrån med en härlig varm känsla. Sedan åker vi tåget tillbaka till Varberg. Det är riktigt kallt nu.

Dagens foto 21 november 2010


21 november 2010

Söndag:) Pappa sliter hårt med att få upp våningssängen men till sist står den där. Saga och Lycke paxar övervåningen och Yva får nedervåningen. Annars spenderas dagen i upppackandets tecken. Lycke går på födelsedagskalas mitt på dagen. Vi spelar spel och myser. Våningssängen återinvigs och imorgon är det skoldag igen:)

Dagens foto 20 november 2010


20 november 2010

Trots att snön som fallit inte är speciellt ymnig så gör syskonen en snögubbe nere på gården. Idag ska vi köra lilla flyttlasset. Mamma, Yva-Linn och jag åker tåg medan Saga, Lycke och pappa kör/åker bilen med släpet. Mormor, morfar hjälper till och slänger ett lass med skräp och sedan går pappa och tränar medan mamma, Saga och Lycke snabbt och effektivt packar ner sakerna som vi ska ha med oss till lägenheten. Yva-Linn går över till Judith och leker. Vi tycker att Pinglan har blivit väldigt tjock...
Efter vi packat (eller jag packade inte så mycket ska sanningen fram så försvårade jag nog processen en hel del) så bjöd mormor och morfar på middag. Yva-Linn och jag gick dit med mamma i snö slask och lera. Men det var det värt när vi kom fram och möttes och värme omtanke och mat. Efter maten så lassar vi in så mycket vi kan i bil och släp inklusive en motvillig Pinglan. Pappa, Saga och Lycke åker bilen och mamma, Jag och Yva-Linn ska åka tåg. Hallandstrafiken klantar sig och mamma är mycket upprörd. Efter mycket om och men så blir det till slut så att efter timmars väntan så kommer pappa och räddar oss med bilen. Då har vi hunnit träffa en trevlig AIKare som lånade ut sin telefon till mamma vars telefon blivit urladdad. Sedan släpar mamma och pappa upp kartong efter kartong upp för trappan. Mamma flyger runt och packar in nästan allt.


Dagens foto 19 november 2010


19 november 2010

Snön faller. Syskonen tar bussen till skolan idag precis utanför lägenheten. Vi blir lite sena när vi ska hämta syskonen men annars är det väldigt smidigt att hämta dem nu när vi bor i Varberg. Pappa lånar mormor och morfars bil och kommer med en del saker från huset. Han sliter och släpar med alla trapporna. Sedan har vi myskväll och syskonen somnar på soffan igen.

Dagens foto 18 november 2010


18 november 2010

Idag är det torsdag och mamma och jag  går och hämtar syskonen i skolan. Först fikar vi dock med Jessica K på Sollyckan. Vad skönt det var att slippa åka tåg för att hämta. Dock blir vi ändå tvungna att åka tåg för mamma skulle hälsa på Kicki på Klara. Yva stannar hos sin pappa och mormor och morfar kommer och hämtar Saga och Lycke. Efter mötet med Kicki träffar vi pappa och hänger med på hans möte med någora som hette Anders och Maria. Det pratades mycket och det var skönt när det var över. Vi hämtar Yva och sedan sover vi alla i nya lähgenheten. Saga, Lycke och Yva sover på soffan det ser så mysigt ut:)


dagens foto 17 november 2010


17 november 2010

Idag är det denn stora dagen:) Fotograferingen för Polarn och Pyret. Det är iskallt i Stockholm denna morgon när Yva jag och mamma ger oss i väg i ottan för att försöka hitta rätt. När vi kommer fram får vi frukost. Nypressad juice tycker Yva-Linn om. Mamma ammar mig in i det sista och när jag väl ska fotas så verkligen älskar jag det:) det känns som om jag är gjord för att fotas vid varje blixt blir jag bara gladare och gladare och jag verkar nästan lyssna på fotografen och göra som hon säger. Yva heja på och mamma är också med där bakom kameran och tokar sig. Jag tjänar 999 kronor och ett presentkort för vilket jag köper en klassisk polarn och pyret kanin med randig tröja och en fin klänning till Yva. Sedan åker vi hem till Pappa som har längtat jättemycket efter mig. Det var väldigt skönt tyckte mamma att komma hem till nya lägenheten i Varberg:) Yva stannar en stund men sedan åker hon hem till sin pappa:)

dagens foto 16 november

1

16 November 2010

Vaknar hemma hos Kevin:) Kevin går till sitt dagis. Yva-Linn har sovit inne hos Julia och Julias två råttor (!!!) Nu sitter vi och spelar spel vid köksbordet och mamma uppdaterar bloggen. Ikväll ska Yva gå på bio med Ida och jag ska gå med mamma och Lisa på möte:)

Dagens foto 15 November 2010

1

15 november 2010

Måndag igen. Idag ska vi åka och lämna Kevin i Stockholm. Tänk att två veckor går så snabbt! Yva-Linn följer med för jag ska fotograferas så vi stannar några dagar i Stockholm:) Vi ska sova hemma hos Kevin! Spännande! Det regnar i Stockholm. Vi träffar Kevins storasyster Julia och hon släpper in oss. Kevins mamma har inte kommit hem ännu. Mamma säger att pappa har bott här när Kevin var liten bebis det tycker jag låter lustigt. Sedan kommer Tony och Lisa hem och Tony lagar så god mat att Yva-Linn nästan föräter sig. Kevin tycker nog också att det är lite konstigt att jag och mamma och Yva plötsligt är hemma hos honom och han undrade om vi hade flyttat hit nu. På kvällen går jag, mamma och Yva en liten sväng på Solna och Yva hittar en rolig interaktiv lekhage som hon har väldigt roligt med. God natt Rissne!

Dagens foto 14 november 2010

1

14 november 2010

Söndag. Jag, mamma, Yva och Lycke går till söndagsskolan men pappa och Kevin stannar hemma. Mormor och morfar kommer och hämtar mig, mamma och Lycke och lite av den sista packingen. Yva, Kevin och pappa åker tåget med den sista packningen. Sedan flyttar vi in!!!!!! Spännande! Roligt:) Lägenheten är inte stor men väldigt mysig och mamma pratar något om hjärtan och stjärtar...? Vi sover första natten i lägenheten och det känns väldigt bra. Jag, mamma och Yva tror att detta kommer att bli väldigt bra. Lycke sover lite motvilligt hos pappa och Saga sover ännu en natt hos bästa polaren Katerina:)

Dagens foto 13 november 2010

1

13 november 2010

Lördag:) Vi sover läääänge. Sedan tar vi tåget till Varberg med första lasset saker. Vi hämtar upp Yva-Linn och Saga åker till Katerina för att leka och hon sover sedan över där. Vi går hem och packar det sista. Pappa kommer med en väska och vi tömmer lägenheten helt. Hej då lägenhetn! Vi sover hos pappa. Kevin, Lycke och Yva sover i stora soffan. Efter videomys och legobyggen. Mamma och pappa somnar väldigt snabbt. Det har varit en jobbig dag.

Dagens foto 12 november 2010

1

12 november 2010

Fredag!!!! Vi hämtar hem syskonen Melin från skolan. Yva-Linn stannar hos pappa. En dag för bibliotek och mys, vi lånar en massa filmer. Regnet det bara öser ner. Kvällen firas med godis popcorn och filmmaraton. Målet var att vi skulle se på film hela natten men Lycke somnade på golvet och mamma och Helle gick och la sig vid klockan tio. Saga kämpade tappert men sen gick hon också och la sig.

dagens foto 11 november 2010

1

11 november 2010

Torsdag. Idag är det bara jag, Kevin och mamma men lika kul har vi för det. Hösten är här och kinderna blir blossande röda efter en hel dag ute med i blåst men med blå himmel. Mamma packar för nu ska det flyttas. Jag försvårar saken genom att hela tiden kräva att mamma ska bära mig. Men det går bra. Morbror Håkan kommer och hämtar mig, mamma, Kevin och pappa på kvällen och vi åker till mormor och morfar. Det är alltid mysigt. Vi får jättegod mat men Kevin tycker att det luktar illa:) Jag tappar min röda filt men den hittas igen på kvällen, vilken tur för den är min favorit:)

Dagens foto 10 november 2010

1

10 november 2010

Onsdag. Vi lämnar tillbaka Yva-Linn till sin pappa. Och sen går vi till öppnis jag Kevin och mamma. Efter pappa är klar på sin kurs går vi till pizzerian med bollhavet och delar alla tre på en pizza. Pappa blev nog inte mätt stackaren. Sedan leker vi alla i bollhavet. Efter det åker mamma och jag till Varberg och skriver på kontraktet för lägenheten. Så nu ska vi alltså bli Varbergare ige, Jag har aldrig bott i Varberg men resten av familjen har tydligen alla bott där mer eller mindre någon gång. Jag tycker att det ska bli skönt för mamma att slippa flänga så mycket fram och tillbaka. Nu får pappa flänga lite istället men han verkar komma runt tanken snart i alla fall.

Dagens foto 9 novmeber 2010

1

9 november 2010

Idag åker jag, Yva-Linn och mamma till Stockholm. Lite ovanligt för vi brukar alltid ha Kevin med oss. Men idag ska jag och syrran på provfotografering och klädprovning för Polarn och pyret. Kevin är hos Anna-Karin, Elin och Ebba. Det ryktas om att värsta snöovädret är på väg. Huga! Och mycket riktigt det är verkligen ett väldigt ruskväder i Stockholm. Det snöar vertikalt och mamma tror att hon ska avlida. Jag har det skönt och varmt i vagnen. När vi ska fotas är storasyster så allvarlig så allvarlig. Men när jag ska fotas så skrattar både hon och jag. Vi åker hem och har tur som kommer med ett tidigare tåg. Vi åker hem till pappa. Kevin har haft så roligt hos A-K att han knappt ville därifrån. Vi sover hos pappa och jag myser efter en lång resdag mellan Yva-Linn och mamma

Dagens foto 8 november 2010

1

8 november 2010

Måndag. Lycke och Saga åker bussen till skolan. Jag, Yva, Kevin går till öppnis på Utmarksvägen. Alltid roligt:) Jag sitter nu med i sångstunden och tycker att det är väldigt roligt. Jag gör försök till att klappa händer och jag kan vinka. Mamma blir av med övernattningslägenheten. Och fixar hastigt och lustigt genom en kompis kompis kompis ett nytt boende i Varberg! Så ny ska vi snart flytta. Pappa tycker att mamma är lite väl snabb i svängarna men ibland har man faktiskt inget val! Hur som helst mamma, yva och jag åker i all hast till Varberg för att titta på lägenheten. Spännande! Många trappor mamma ser framför sig att hon kommer att få världens starkaste ben:)

Dagens foto 7 november 2010

1

7 november 2010

Söndag. Vi åker till Varberg igen. Mamma och jag är på kurs igen. Lycke leker med Isak och Saga och Yva-Linn är hos kusinerna. Pappa och Kevin räfsar löv och vänder på jord. Vi är i Varberg hela dagen och sen åker vi hem på kvällen. Vi går hem till Pappa och sover där. Alla syskonen sover i stora soffan, mysigt.

Dagens foto 6 november 2010

1

6 november 2010

Idag är det lördag och min mormor fyller 75 år!!! Grattis mormor. Men mormor har flytt till Malmö så vi kan inte gratulera henne men vi skickade blommor i alla fall. Mormor tycker om blommor. Jag och mamma åkte iväg tidigt på morgonen med mammas kompis M ut till Getterön. Där går mamma på intressant kurs hela dagen. Jag var tyst och snäll hela tiden. Sedan hämtar vi syskonen och åker hem till Falkenberg en sväng. Myskväll med popcorn och film.

Dagens foto 5 november 2010

1

5 november

Äntligen Fredag säger mamma. Vi hänger på biblioteket idag igen. Vädret är väldigt blött och eländigt. Alla mina syskon är här och jag kan nästan inte ha det bättre. Men jag saknar min pappa:( Ikväll ska vi sova över hos kusinerna det ska bli roligt.

4 november 2010

Vad jag förstår så har mormor och morfar åkt till Malmö för att fira mormors födelsedag där. De åkte i går och mormor fyller år på lördag. Jag saknar dem redan undrar om de tänker på mig med. Idag är jag brorsan Kevin och mamma på biblioteket. Kevin lägger memory och jag håller på att äta upp ett flanogram. Snart ska vi gå och hämta pappa på hans kurs och sen ska mamma och jag åka till Varberg och hämta mina andra syskon som jag inte har sett på en hel vecka!!!! Vad roligt:) Idag var vi och åt mat med pappa på hans kurs det var roligt. Jag tycker att KEvin är vansinnigt rolig varje gång han gör något tokigt så skrattar jag så jag kiknar.

Helle 6 månader

Vikt 6650 g
Längd 62,5 cm
Huvud 47 cm

3 november 2010

Onsdag. Idag är jag på besök hos doktorn på BVC. Pappa är med och doktorn tycker att jag är väldigt glad väldigt med och väldigt fint utvecklad på alla sätt. Storebor Kevin vill inte gå där ifrån när vi ska gå för han tycker att det är så kul. Fotografen ringer från Stockholm och vill att storasyster Yva-Linn och jag ska dit och fotas på tisdag. Spännande:) Sedan på kvällen följer jag med mamma hem till Jennie. Anna-Karin och Jessica är också där. Det pratas mycket och skrattas ännu mer. Mamma verkar må väldigt bra av att vara där. Mamma har kännt Jennie, Jessica och Anna-Karin i en evighet säger hon.

Dagens foto 4 november 2010

1

Dagens foto 3 november 2010


Dagens foto 2 november 2010

På biblioteket med brorsan väldigt spännande tur att han höll mig i handen:)

Dagens foto 1 november 2010


Dagens foto 31 oktober 2010


Dagens foto 30 oktober 2010


Dagens foto 29 oktober 2010

Jag hos doktorn i Halmstad


Dagens foto 28 oktober 2010

Idag var vi rosa för rosa bandet kampanjen

Dagens foto 27 oktober 2010

Idag är vi lila för att säga en självklarhet. Att det inte är något fel eller konstigt med att vara homosexuell:)


Dagens foto 26 oktober 2010


Dagens foto 25 oktober 2010


Dagens foto 24 oktober 2010


OBS!!!

Dagens foto tar en paus medan vi är utan internet:) Återkommer inom kort.

2 November 2010

Vädret idag är totalt värdelöst det blåser och regnar. Idag är pappa på kurs så det är bara jag, Kevin och mamma som hänger. Först tänkte vi gå till biblioteket men det öppnade inte förrän klockan 11. Sedan tänkte vi gå till öppna förskolan men den var stängd pga novemberlov. Mamma blir matt och beslutar sig för att gå hem till Dalavägen. Där myser och busar vi lite och tittar på brorsans favvo film "Bilar" mamma tycker faktiskt också att den är rolig. Sedan går Kevin och äter pizza med pappa medan jag hänger med mamma själv en stund. Efter det går vi till biblioteket och går på sagostund. En perfekt dag för sagostund med regnet som slår emot fönstrena:) Myyyyys!!!!

1 November 2010

Första november idag! Idag ska vi äntligen hämta storebror igen. Åh vad jag har saknat honom. Två veckor var det sedan jag såg honom sist:(. Tåg resan upp gick fint, mamma och jag fick åka första klass och det betyyde små kokosbollar i miniatyr som mamma åt som både frukost och lunch för de var gratis sa hon. Sedan fick hon ont i magen. Vi hämtade Kevin på hans dagis. Jag busar jättemycket med min storebror och det märks att han har saknat mig med. Sedan åker vi tåget tillbaka. Mamma är ganska trött så jag överraskar henne med att göra en monsterbajs upp på hela ryggen och hon har varit så orutinerad att hon inte packat med några extrakläder men det är väl inte mitt fel. Lite blod var det i blöjan i dag med men inte så mycket. Mamma sätter på mig en av KEvins tröjor och så får det vara. Tågen går i alla fall i tid idag och halv nio på kvällen så är vi äntligen i Falkenberg igen och pappa står och tar emot oss på perrongen. Mamma älskar när man står och tar emot henne på perrongen när hon åker tåg:)

31 oktober 2010

Söndag. Idag slutade något som heter sommartid och något som heter vintertid började. Detta hade min mamma noll koll på. Så när hon ksulle gå till kyrkan som hon trodde började klockan tio fast klockan då egentligen bara var nio så blev hon väldigt snopen för hon gick tillbaka till vad hon trodde var klockan elva men ingen var där och sedan gick det upp för henne att ur led var tiden. Sedan kom pappa också och han hade inte heller någon aning om tiden. Men vi fikade lite innan alla de andra kom. Efter kyrkan så gick vi hem till mormor och mprfar som bjöd på underbart god sås som jag slurpade i mig. Sedan skjutsade morfar mig och mamma till stationen och vi åkte till Varberg och mamma gick och träffade sina tanter och en farbror ute på Getterön och pratade och pratade och mamma drack två koppar te. Det betyder att hösten obevekligen är här. När vi skulle åka hem så lurade klockan oss igen och vi blev väntandes en bra stund på stationen för att vi trodde att klockan redan var åtta trots att den bara var sju. Oj, oj, oj. Men vi kom hem till slut.

30 oktober 2010

Lördag. Vad har vi gjort idag? Inte så mycket. Vi skulle egentligen ätit hemma hos mormor och morfar men det blev inte så. Morfar kom hem en sväng och jobbade i trädgården med pappa. Mamma och jag gick och handlade en massa mat. Sedan städade ammade och slappade jag och mamma hela dagen. Mamma. Det kom lite mer blod i blöjan idag men inte så mycket.


29 oktober 2010

Idag skrämmer jag mamma med att få en massa blod i blöjan. Efter samtal till sjukvårdsupplysningen åker mamma och jag i ilfart med taxi till barnakuten i Halmstad. Doktorn tar en massa prover och kollar men skickar till slut hem oss. Mamma är fortfarande orolig men doktorn menar att om det är ljust blod så är det ingen fara. Pappa möter upp oss på sjukhuset. Mormor och morfar bjuder på kvällsmat när vi kommer hem från sjukhuset det är mamma tacksam för för hon hade glömt att äta på hela dagen!


28 oktober 2010

Torsdag. Idag hämtar vi syskonen. Det regnar vi hänger på tillfälliga biblioteket i Varberg väldigt mysigt vi tycker att det kan få bli permanent. Saga och Yva åker med mormor och morfar hem från Varberg. Mormor har varit i Varberg på fotvård det tyckte hon var skönt. Lycke stannar kvar för han ska leka med Isak. Vi går till frisören och klipper Yva-Linn. Sedan lånar vi en film och poppar popcorn och har lite myskväll för syskonen ska bara stanna en natt denna gången för deras farmor och farfar ska komma på besök.


27 oktober 2010

Onsdag. Först på morgonen går mamma och jag och pratar med en massa tanter. Mamma pratar väldigt mycket och tycker att tanterna inte förstår och inte lyssnar. Men, men. Sedan åker vi i alla fall till kyrkan för att riva itu gamla lakan och göra rullar och skicka till Kongo där de använder de som förband. Sedan fikar vi och har det mysigt. Pappa är också med och han rullar väldigt hårda och bra rullar tycker de andra tanterna. Mormor och morfar är också där. Jag sover mest.


26 oktober 2010

Tisdag Mamma kommer inte ihåg så mycket av den här dagen. Men pappa går och tränar i alla fall och det är ett hårt pass han orkar knappt röra sig efteråt. Mamma åker till Varberg och träffar sin grupp. Jag minns att det inhandlades nonstop också för mamma var chokladsugen.


25 oktober 2010

måndag mamma och pappa är glada och possitiva efter helgens konvent. Inget anmärkningsvärt händer. Jo förresten pappa börjar sin intensivkurs. Mycket spännande:)


24 oktober 2010

Söndag. Sista dagen på konventet. Yva och Lycke är hos kusinerna och Saga fortfarande hos Katerina. Vi äter en kort lunch på Herberts cafe och på kvällen åker mamma ut på Getterön. En väldigt givande och trevlig helg som vi länge kommer att minnas.


RSS 2.0