Dagens foto 23 oktober 2010

Ser väl alla att jag är lik pappa. Vi har ju samma snusöverläpp:)

23 oktober 2010

Å regnet det bara vräker ner!!! Na-konventet fortsätter och mamma flänger runt som en skållad råtta för att få ihop det med barn hit och barn dit. Saga är hos Katerina och sover över där. Lycke är lite grann hos sin pappa och vi flänger iväg och äter lite mat hos moster Eva och morbror Håkan som alltid är så snälla ochh gästvänliga. En hall full med skor är dörren till ett hus fullt med omtanke och glädje:). Dagen är helt enkelt fullmatad med olika människor, nya okända och gamla godingar. Jag hänger med väl och förutom att mammas armar ömmar av allt bärande av mig så skötte jag mig mycket väl i alla lägen och reagerade inte ens speciellt mycket på alla applåder och tjoerier. En härlig helg fylld med framtidshopp och ljus och värme:) Tack Marie L förresten som gav mamma några minuter av andrum och lyx idag medan jag var i pappas famn:)

Dagens foto 22 oktober 2010


22 oktober 2010

fredag mamma studsar upp med tuppen och bakar croissanter som ingen tycker om och packar saga och lyckes matsäck, de åker själva bussen till skolan idag. Yva fick skolka och vi gick till öppnis i kyrkan där hittade mamma världens roligaste pekboksedan lånade vi mormor och morfars bil och åkte upp till varberg hämtade syskonen, hälsade på Anita och Katerina och gick på vårt första na-konvent. Mycket inspirerande:)

Dagens foto 21 oktober


21 Oktober 2010

Torsdag. Dags att hämta syskonen igen. Och vad ser vi när vi kommer till Varberg?! SNÖ!!! Kallt och eländigt var det. Huga!Först träffade vi Jessika Klippert på stationen och åkte till Sollyckan. Där drack mamma en härlig varm kopp the och åt kärleksmums. Sedan gjorde syskonen pappersdjur hela kvällen

Dagens foto 20 oktober 2010


20 oktober 2010

Idag åker mamma och jag på vuxenbarn på Sollyckan i Varberg där träffar jag lille Oskar som tycker om att mata mig och bära runt på mig:)Sedan har det varit marknad i Falkenberg. Regnigt och ruskigt dock. Nu vankas det varm jättemacka och tomatsoppa för alla bröstmjölksvägrare.

Dagens foto 19 oktober 2010


19 oktober 2010

Regn och rusk...huga nu är det ruggigt ute. Idag går jag på babymassage med mamma och pappa. Mysigt!Sedan på kvällen så går jag med min mamma på möte. Men mamma glömmer ta med sig blöjor och eftersom jag gör en dunderbajs så måste mamma improvocera och gör en MacGyver blöja av en binda, ett par extrabyxor och en plastpåse. Och hör och häpna den höll faktiskt tätt ända tills vi kom hem!

dagens foto 18 oktober 2010


18 Oktober 2010

Uppe med tuppen trots att jag helst hade legat kvar bredvid pappa och gosat. Först ska syskonen Melin till Skolan. Det är kallt kallt kallt och jag är inte direkt nöjd:(Sedan åker vi tillbaka till Falkenberg och hämtar upp Kevin. Det är dags för honom att åka hem till sin mamma igen :(

Dagen foto 17 oktober 2010

Lite suddig bild som storebror Lycke tagit:)

17 oktober 2010

dag två på loppisen. Kallt, kallt, kallt men väldigt vackert. Det kommer en del människor och tittar men ingen köper något:( Mamma lite deppig men vi försöker om två veckor igen. Yva-Linn hjälper mamma så bra att bära in sakerna igen. De andra syskonen med men de gör de mest för egen vinnings skull. Ärtsoppa till kvällsmat:) Mums! Ännu en söndag till ända:)

Dagens foto 16 oktober 2010

a

16 oktober 2010

Stora loppis-dagen! Mamma är uppe med tuppen men det finns inte så mycket hon kan göra ännu för det är bäckmörkt och inga lampor fungerar. Jag och pappa ligger och sover, de andra syskonen med. Spännande dag det blir idag i alla fall!

Dagens foto 15 oktober 2010

1

15 oktober 2010

Fredag. Yva-Linn skolkar med mammas tillåtelse från skolan och fökjer med Kevin, Mamma och mig till öppna förskolan för att bygga med det stora legot där. Det är väldigt många barn där idag och ljudnivån är hög. Hur som helst det bakas bröd och kanelbullar Pappa kommer och hämtar oss det är mysigt. Sen röjer mamma och pappa fram saker hela resten av dagen. I morgon ska vi har Loppmarknad i trädgården och sälja allt vi äger och har. Lycke sover inte med oss i natt han är hos sin kompis Daniel. Pappa matar mig med yoghurt det tycker jag mycket om. Blöjorna är slut så vi får hoppas på försäljningen i morgon:)

Dagens foto 14 oktober 2010

1

14 oktober 2010

Torsdag. Dags att hämta syskonen igen:) Först passar vi Kevin lite. Vi går till öppna förskolan det tycker vi är väldigt roligt. Sedan åker jag och mamma till Varberg och hämtar syskonen. Saga följer inte med tillbaka för hon ska få en ny cykel av kusinerna. Lycke och Yva följer i alla fall med. Men först går vi på Kulturbasar nere i hamnen i Varberg. Väldigt trevligt och bra. Mycket roligt att se och Saga, Lycke och Kevin tyckte mycket om trollkarlen. Det blir sent hem och mamma somnar med fjärrkontrollen i handen.

Dagens bild 13 oktober


13 oktober 2010

Vaknar tidigt och åker till Varberg Kevin mamma och jag. Vuxen barn gruppen på Sollyckan är rolig och alla tyckte att jag var så söt. Jag tycker att det är väldigt roligt att vara med där det finns andra barn de är så roliga att titta på.
Jag fick en liten vikvägg över mig och det var lite läskigt men mamma var snabb och parerade undan den så jag blev mest rädd. Resten av dagen tog vi det lugnt och mamma och jag hade en lååååång middagsvila bara hon och jag. Det var skönt för mamma att vila ut, jag sympatisov snällt hela tiden.

Dagens foto 12 oktober 2010


12 oktober 2010

Går med Kevin och mamma till öppna förskolan och leker. Mysigt. Det är alltid en skön familjär stämning på Utmarksvägens öppna förskola. Sedan går vi ända bort till mormor och morfar och där gör vi lite mat. Sedan stannar Kevin där en stund och leker för pappa jobbar och mamma ska gå och träffa tant Laila. Efter det kommer pappa och vi fikar. Sedan är den dagen slut:)

Dagens foto 11 oktober 2010

1

11 oktober 2010

Hösten är här otroligt vacker:) Min första höst utanför magen. Det biter i kinderna men solen värmer fortfarande skönt. Dagen börjar med att jag och brorsan går med mamma till babycafe på BVC där träffar vi lilla söta Agnes 2 år adopterad från Vietnam. Min mamma är också adopterad så hon tyckte att det kändes värdefullt att dela lite av sina erfarenheter med den mamman och hon verkade väldigt glad för det. Storasyster Saga är hemma sjuk från skolan idag stackars Saga. På eftermiddagen åkte Kevin, mamma och jag och med Saga till Varberg och lämnade henne till hennes pappa. Sedan åkte vi hem till Marie och tittade på hennes nya fin fina lägenhet. Kevin hade väldigt roligt med Rasmus. Jag var lite småkinkig men det var nog att det var en främmande plats som jag inte kände igen. God natt!

Dagens foto 10 oktober 2010

1

10 oktober 2010

Idag firar vi pappa! Mormor och morfar kommer med tårta, kakor och annat gott. Morbror Håkan, moster Eva och kusinerna kommer med äppelpaj och pappa får en stor korg med saker till bara honom men jag såg att mamma stirrade längtansfullt på chokladbiskvierna...Mamma hade gjort en poängpromenad med frågor som handlade om pappa ingen hade alla rätt inte ens pappa men Kevin vann med nio rätt. Mamma och pappa ska sälja en massa saker så det är full panik inne i huset men det var fint höstväder så vi satt ute på altanen. Jag tror att pappa tyckte att det var mysigt.

Dagens foto 9 oktober 2010

1

9 oktober 2010

En väldigt rolig och trevlig dag. Mamma och pappa är på ngt seminarium och vi spenderar hela dagen tillsammans leker, äter och har urmysigt. Vi hinner iväg till Vallarna en sväng där annordnar mamma roliga lekar och sedan äter vi Taccos på Tullbrokyrkan. Mamma och pappa kommer slutligen fram till att allt som behövs för ett lyckligt liv är TRYGGHET och GLÄDJE och det får man genom att man kan lita på folk, känna kärlek och tillit. Tjoho då var det problemet löst, nästa tack!

dagens foto 8 oktober 2010

1

8 oktober 2010

Fredag pappa fyller år. Vi skickar en födelsedagshälsning från tågstationen när vi åker med syskonen Melin till Varberg och skola. Sedan åker mamma och jag hem och möter upp pappa och Kevin. mamma, jag och Kevin är på öppna förskolan tills vi åker tillbaka och hämtar Saga, Lycke och Yva-Linn. Sedan träffar vi pappa på stationen. Snälla Anna-Lena kommer hem till oss och sedan går vi till Willys och handlar lite mat.

Dagens bild 7 oktober 2010



7 oktober 2010

Mamma och jag går och hälsar på tant Laila. Det regnar och är tråkigt väder ute. Snälla mormor och morfar hämtar syskonen i skolan idag. Sedan sitter vi inne och myser resten av dagen. Vi sjöng och gjorde små filmer. Spelade spel och mamma läste så många böcker hon kunde mellan att jag krånglade. Mys pys på hög nivå.

dagens foto 6 oktober 2010

1

6 oktober 2010

Idag var jag på något roligt jag var på vuxen/barn grupp på Sollyckan och träffade andra små barn. Efter det så bjöd mammas kompis Jessica på lunch på Herberts. Jag smakade banan för första gången och tyckte att det var gott. Ida försökte också mata mig. Jag tycker om att träffa Lilla-Ida.
Sedan har mamma och jag latat oss och vilat. Mamma är helt slut säger hon jag undrar varför...

dagens bild 5 oktober 2010

1

5 oktober 2010

Idag är det tisdag och Mamma och jag och Kevin gick till öppna förskolan. Pappa var och drog ut en tand stackars stackars pappa han kunde nästan inte prata. På kvällen så var morbror Håkan mamma och jag hemma hos mormor och morfar och åt lite. Mamma tycker att hon har världens bästa storebror och mamma och pappa....konstigt jag trodde att det var jag som hade det...
Pappa saknade mig sa han men han fick trösta sig med ett paket kaffe:)

Dagens foto 4 oktober 2010

1

4 oktober 2010

Idag fick mamma och jag mycket oväntat åka till Stockholm och hämta storebrorsan för pappa fick förhinder. Det gick ganska bra trots att jag i stort sett vägrade sova och höll mamma sysselsatt nästan hela resan. Tåget var försenat en timme men nu är vi äntligen i Falkenberg. Vi hann träffa Ida en kort sväng. Stackars Ida hon jobbar för hårt.

Dagens foto 3 Oktober 2010


3 Oktober 2010

Söndag och Barnkyrka! Jag, mamma och pappa och Yva-Linn går i kyrkan. Träffar mormor och morfar och trevliga och sn'lla och underbara familjen Wadensten:) Pappa fick spelat lite trummor också. Mamma, Yva var imponerade men jag tycker att det bara var väldigt högt! Nu sitter vi och väntar ut regnet så vi kan gå och köpa mjölk:)

Dagens foto 2 Oktober 2010


2 oktober 2010

Lördag. Yva-Linn och mamma och jag gick på babyloppis och fyndade ett par skor till mig för 5 kronor. Sedan mötte vi pappa som skulle gå och träna Thaiboxning. Vi gick till biblioteket för ute blåser det kallt och eländigt. Yva-Linn och jag ligger i läspölen och hade det så mysigtSedan gick vi hem och Yva-Linn satte upp föreställningen om de tre bockarna Bruse för mig. Det var mycket spännande efter det sjöng vi en väldigmassa sånger med sångpåsen vi hade lånat på bibliotelet. Jag älskar när jag får höra barnsånger! Sedan byggde vi en koja som Yva-Linn skulle sova i på natten. Jag fick hälsa på lite i kojan. På kvällen gick vi ut och gick en sväng med pappa.

Dagens foto 1 oktober 2010

1

1 Oktober 2010

Oktober!!! Nu är det höst. Detta är min pappas månad och han fyller år om en vecka:) Idag har mamma och jag åkt, buss, tåg, buss, buss, tåg, tåg och buss igen. Först gick mamma upp i ottan och gjorde frukost till mina syskon, packade deras fredagslunch som de har med sig till skolan för de har utedag på fredagar. Sedan tog vi bussen upp till stationen och sedan tåg till varberg och så buss till skolan och mamma och jag fortsatte med bussen tillbaka till Falkenberg. Träffade pappa en stund innan vi åkte tillbaka till Varberg för att fika med Jessica och Ida Jag fick vara stor tjej och sitta i stol precis som Ida med sked och nappflaska och mamma matade mig med lite potatis....mums! Men jag blir riktigt ilsk när mamma slutar mata. Sedan hämtade vi syskonen och lämnade av Saga och Lycke hos deras pappa för de ville tjäna pengar i helgen sa de. Yva-Linn följde med oss hem med tåget. Pappa kom och mötte oss på stationen. Pappa matade mig med lite potatisgratäng och jag blev lika ilsk när han slutar mata mig!

Dagens foto 30 september 2010


30 september 2010

torsdag mamma var först och pratade med en tant som mamma tyckte var lite dryg då var jag med pappa och lekte i ett rum med en massa saker i. Sedan åkte mamma och jag och hämtade syskonen Melin i skolan. Saga och jag gick en liten runda på stan medan Yva-Linn och Lycke ville vara hemma och bygga en kulbana. På kvällen pajade mammas telefon och datorn så  mamma kände sig lite isolerad men eftersom mamma har funnit ett helt nytt lugn i sig själv så gjorde inte det så mycket. Vi gick och la oss tidigt i stället.

RSS 2.0